januari

Poëzie college door Frank Verhallen verschoven naar 21 februari

woensdag 24 januari 2018

Deze avond is door omstandigheden verschoven naar 21 februari 

Meer informatie

februari

Poëzie college deel 1 door Frank Verhallen

woensdag 21 februari 2018

Poëzie, wat is dat nu eigenlijk?  In het kader van de week van de Poëzie geeft Frank Verhallen, neerlandicus, en onder meer schrijver, theaterdirecteur en poëzierecensent een 2 delige collegereeks.  Op 24 januari zou deel 1 plaatsvinden, dat is nu verplaatst naar 21 februari. Deel 2 is gepland op 21maart.

Meer informatie

Lees Lokaal!

zaterdag 24 februari 2018

Wist je dat er in en rondom Rosmalen heel veel schrijverstalent is? Schrijvers van romans, thrillers, gedichtenbundels,  kinderboeken, boeken over fotografie,  afvallen en lifestyle. Rosmalen is creatief! De Omslag vindt het leuk om een ontmoetingsplek te zijn voor plaatselijk talent.

Meer informatie

maart

Murat Isik komt naar de Omslag

vrijdag 16 maart 2018

Interview met Murat Isik, schrijver van het boek Wees Onzichtbaar door Marieke Verhoeven.
 
Toegang €2,50 (incl. koffie/thee).
Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de balie of te reserveren via mail of telefoon (073-5213488 of contact@boekhandeldeomslag.nl

Meer informatie

Poëzie college deel 2 door Frank Verhallen

woensdag 21 maart 2018

Een avondje theorie: de genres, de namen en de klassiekers.

Nu we weten wat poëzie is, staan we stil bij wie en wat de grote namen en genres zijn. Frank Verhallen, neerlandicus, en onder meer schrijver, theaterdirecteur en poëzierecensent geeft een 2 delige collegereeks. Op 21 maart deel 2.

Meer informatie

april

Bookstore day bij de Omslag

zaterdag 14 april 2018

Op zaterdag 14 april 2018 vindt de tweede Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren we de boekwinkel en de lezer, ook bij de Omslag. Wij krijgen Bert Wagendorp op bezoek! Lees verder voor het gehele programma! Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

Meer informatie

juni

Lezing Laura Vink

vrijdag 8 juni 2018

Laura Vink is fotograaf, reiziger en ondernemer. Onlangs verscheen de 2e druk van Laura's boek Reisfotografie met handige en leerzame tips en bijna 600 foto's uit 40 landen! Laura won een beurs voor talentvolle natuurfotografen en haar foto's stonden onder andere in National Geographic.

Al twee keer eerder gaf Laura een lezing bij ons in de winkel die beide keren druk bezocht waren. Zo vlak voor de vakantie komt ze ook dit jaar weer met tips en boeiende verhalen uit de praktijk.  

Toegang: € 2,50 incl koffie/ thee, graag aanmelden via contact@boekhandeldeomslag.nl

Meer informatie

juli

Willem Asman signeert

zaterdag 7 juli 2018

Willem Asman, winnaar van de Gouden Strop 2018 komt bij ons langs!

Feliciteer hem met de prijs en laat je boek (en) signeren

 

Willem is aanwezig van 15.30 tot 16.15 uur, op zaterdag 7 juli

Meer informatie

september

Gruffalo op bezoek

zaterdag 8 september 2018

De opening van het nieuwe centrum in Rosmalen laten we natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Wij krijgen grrruuuuwelijk leuk bezoek!  Kom om 13.u de Gruffalo knuffelen of een vette high 5 geven!

Meer informatie

Gruffalo nog een keer op bezoek

zondag 9 september 2018

De opening van het nieuwe centrum in Rosmalen laten we natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Wij krijgen grrruuuuwelijk leuk bezoek!  Kom om 13.u de Gruffalo knuffelen of een vette high 5 geven!

 

Meer informatie