Lol in lezen

Voorleesmarathon 28 oktober 2019

Maandag 28 oktober start om 10.00 uur een 24 uur durende voorleesmarathon bij Boekhandel Dominicanen i.s.m. Stichting Lol in lezen. Doe jij mee? Schrijf je dan nu in! Per voorgelezen minuut draag je minimaal 1 euro bij aan Stichting lol in lezen. Wij zoeken voor zowel overdag als ‘s nachts deelnemers.

Schrijf je nu in!

 

 

Vanaf 10 juni 2019: Stichting Lol in lezen

Vanaf 10 juni: de start van Stichting Lol in lezen.

Steun ons! Ga naar www.crowdaboutnow.nl of doneer contant bij de klantenservice. 

 

Wat doet Stichting Lol in lezen?

De stichting Lol in lezen bedenkt, organiseert en begeleidt activiteiten die erop gericht zijn liefde voor lezen, literatuur en poëzie bij velen te ontwikkelen, in het bijzonder ook bij laaggeletterden. Zij biedt daarbij ondersteuning in de meest ruime zin van het woord en draagt tevens zorg voor de bijbehorende marketing en promotie. 

De stichting Lol in lezen werkt samen met een groot aantal organisaties op het gebied van onderwijs en cultuur, maar ook met de overheid en het bedrijfsleven. De activiteiten die de stichting onderneemt dragen bij aan een verbetering van het leesklimaat, het vermogen van laaggeletterden om in de breedste zin van het woord te kunnen genieten van onder andere kinder- en jeugdboeken, literatuur, poëzie en non-fictie.

De stichting stelt zich ook ten doel om laaggeletterdheid zoveel mogelijk uit te bannen uit de samenleving. De stichting Lol in lezen handelt uitsluitend in het algemeen belang en heeft geen winstoogmerk.

 

 

Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris