Tips van Jolein

Jolein

Wie is Jolein?

Hoi!

Ik ben Jolein, voormalig Harry Potter-nerd (misschien nog steeds een beetje) en dol op fantasierijke verhalen. Ik werk als communicatiemedewerkster in de mooiste boekhandel van de wereld. Heerlijk, maar het heeft ook een groot nadeel: er blijven veel te veel boeken aan mijn vingers plakken...

Kort gezegd hou ik samen met mijn collega Desirée alle online en offline communicatiekanalen bij, organiseer ik evenementen en hou ik mij bezig met onze Young Adult Dome.

Hobby's naast lezen? Met mijn 1 meter 65 speel ik al 17 jaar basketbal en vind ik het heerlijk om te zingen onder de douche. Daarnaast kun je me altijd wakker maken voor sushi... nou, doe toch maar niet, ik ben niet zo'n ochtendmens. Stoor me ook vooral niet als ik verdiept ben in een goed boek, dan ben ik niet zo aardig.

Ik hou heel erg van avontuurlijke boeken en van fantasievolle verhalen die onderbouwd worden met feiten, zodat je ze nog gaat geloven ook! Mysterieuze verhalen waarin je voor een raadsel staat en waarin op het einde alle puzzelstukjes in elkaar vallen, heerlijk! Daarnaast lees ik graag non-fictie, zoals boeken van de afdeling geschiedenis en filosofie.

Mijn kennis van boeken is (nog) niet zo groot als de andere boekverkopers, maar komt u me tegen in de winkel? Ik help u natuurlijk graag. Over onze lezingen, presentaties, workshops etc. weet ik u altijd alles te vertellen!

Specialiteit: Fantasy, Avonturen romans, Spannende boeken met een historische achtergrond, Geschiedenis en evenementen.

Zes dagen

Ryan Gattis

€ 19,99
Op 29 april 1992 om 15.15 uur spreekt een jury in Los Angeles twee agenten vrij van de aanklacht van excessief geweld tegen Rodney King. Minder dan tw

'Een aangrijpend en verbijsterend verhaal'

Een aangrijpend en verbijsterend verhaal over de rellen die in 1992 ontstaan nadat de agenten die Rodney King bij een arrestatie in elkaar sloegen worden vrijgesproken. In het boek volg je maar liefst 17 verschillende personages die allemaal verbonden zijn met de chaos die hierna in Los Angeles heerst. Het is verbijsterend om te lezen hoe gangsters koelbloedig met elkaar afrekenen en hoe hulpverleners en inwoners aan de andere kant  de orde proberen te herstellen. Het verhaal is erg goed geschreven. De wisseling van personages is totaal niet verwarrend, maar schept juist orde in de beschreven chaos. Absoluut een aanrader!

Het Pauluslabyrint

Jeroen Windmeijer

€ 19,99
***Genomineerd voor de Hebban Awards 2017 in de categorie Beste Thriller.***De Dan Brown van de Lage LandenWanneer d

‘Interessant, intrigerend en razend spannend!’

‘Interessant, intrigerend en razend spannend!’
Zo zou ik Het Pauluslabyrint willen omschrijven. Wat een goed boek! Windmeijer zuigt je vanaf het eerste hoofdstuk een superspannende speurtocht in, waarin je mee op zoek gaat naar de ontrafeling van oude archeologische en religieuze geheimen. Onder aanvoering van archeoloog Peter de Haan. De ‘onthullingen’ die de archeoloog tijdens de speurtocht doet, lijken zo echt dat daardoor je kijk op het geloof verandert.
Heerlijk ook om met Peter naar de verbanden te zoeken waardoor alle puzzelstukjes uiteindelijk op hun plek vallen. Tip: als je op tijd naar bed wilt, dit boek vooral niet meenemen, want je blijft lezen......

De gevleugelde

Arthur Japin

€ 21,99
Alberto Santos-Dumont groeit op in de afgelegen binnenlanden van Brazilië. Hij droomt ervan te kunnen vliegen zoals de helden in de boeken van Jules V

'Opnieuw een prachtige historische roman van Arthur Japin'

Opnieuw een prachtige historische roman van Arthur Japin. ‘De gevleugelde’ is de bijnaam van de Braziliaanse uitvinder Alberto Santos-Dumont. Hij is voortdurend bezig met het vinden van een manier om de mens te laten vliegen. Het personage Alberto komt dichtbij je als lezer en het is geweldig om zijn worsteling met de vliegtechniek te volgen. Vliegen is voor ons namelijk zo normaal, maar in die tijd was dit een haast onbereikbare droom. Arthur Japin is een hele slimme en ervaren schrijver. Voortdurend maakt hij een sprong in de tijd of wisselt hij van levensfasen, waardoor je als lezer wordt vastgehouden. ‘De gevleugelde’ is daarnaast geschreven in een literaire beeldtaal die absoluut prachtig is!

Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris