Tips van Marlene

Wie is Marlene?

 

Specialiteit: Thrillers

De sekte herrijst

Mariette Lindstein

€ 20,99
Na twee turbulente jaren in de sekte ViaTerra probeert Sofia Bauman haar leven weer op te bouwen. Maar dat is moeilijker dan ze dacht. Ze wordt geconfronteerd met veel vooroordelen en achterdocht, en wordt gekweld door nachtmerries. Tegelijkertijd groeit haar verlangen naar vergelding. Sekteleider Franz Oswald zit in de gevangenis, in afwachting van zijn proces. Hij maakt zich echter geen zorgen en toont geen enkel berouw. Met behulp van zijn advocaat spint hij een web dat de muren van de gevangenis ver overstijgt. Hij heeft slechts één doel: wraak nemen op Sofia. Wanneer Sofia besluit haar ervaringen met betrekking tot haar leven in de sekte te delen met de buitenwereld, verandert haar leven in een hel. Er is slechts één oplossing: ze moet alles achter zich laten en ergens anders opnieuw beginnen. Maar Oswald laat zich niet tegenhouden... In de dramatische nasleep blijft er één vraag overeind: kun je ooit echt ontsnappen aan een sekte?

'Spannend en eveneens beklemmend vervolg op “De sekte”'

In dit tweede deel van de trilogie wordt ook verder ingegaan op het verleden van het landgoed op Dimion. Vanuit de gevangenis heeft sekteleider Franz Oswald nog steeds grote invloed op Via Terra wat verregaande gevolgen heeft voor velen.
 
Vooral voor Sofia Bauman die haar leven weer probeert op te bouwen na haar ontsnapping uit Via Terra. Ze wordt geconfronteerd met vooroordelen en achterdocht door haar verleden in ’n sekte en nog steeds gekweld door nachtmerries. Daarnaast groeit haar verlangen naar wraak….
 
Ook Franz Oswald heeft slechts één doel voor ogen: wraak nemen op Sofia. Met behulp van zijn advocate werkt hij vanuit de gevangenis aan zijn plan. Ook volgen we hoe het verdergaat met medesekteleden binnen en buiten Via Terra. Hoe gaat het met hen, welke keuzes en plannen hebben zij gemaakt?
 
Een vraag die onherroepelijk bij je opkomt; kun je ooit écht loskomen van een sekte? Alleen ’n schrijfster als Mariette Lindstein kan zo’n beklemmend verhaal vormgeven. Zij weet wat het is om tientallen jaren in een sekte door te brengen, te werken en uiteindelijk te ontsnappen…! Ze gebruikt haar eigen heftige ervaringen van het sekteleven in deze thriller-trilogie.
 
De spanning zorgt ervoor dat je het boek niet kunt wegleggen, je wilt weten hoe het afloopt voor alle personen. Nu is ’t wachten op het derde deel dat in september van dit jaar zal verschijnen. Ik ben benieuwd!!!

Het vorige meisje

J.P. Delaney

€ 10,00
‘Verslavend. Een van de indrukwekkendste thrillers in jaren. Volkomen onvoorspelbaar, en met een einde dat je niet mag missen!’ - Lisa Gardner ‘Verbazingwekkend en heel erg slim – een vrijwel perfecte psychologische thriller.’ - Lee Child

'Een vernieuwend thrillerdebuut!'

Verrassend gekozen verhaallijn over twee verschillende vrouwen, verteld in heden en verleden. De spanning wordt heel geleidelijk opgevoerd en je wil blijven lezen om sneller achter de ontknoping te komen… De mogelijkheid van een speciaal ontworpen woning met al zijn eigen voorwaarden en regels is eigentijds. Het psychologische effect op de bewoonsters wordt goed beschreven en zet aan tot nadenken. Kortom een vernieuwend thrillerdebuut dat zich prima leent om verfilmd te worden!

Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris