Zeven zussen reeks | Lucinda Riley

In 2018 stond het eerste deel in de reeks Zeven zussen van Lucinda Riley wekenlang op nr. 1 in de Bestseller 60. Deel 5 Maan is op 8 januari 2019 verschenen. Deze serie is een internationale bestseller en is in ook in Nederland in korte tijd ongekend populair geworden. De zeven zussen is een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Op 18 februari 2020 verschijnt Deel 6 in de Zeven Zussen reeks: Zon. Naast deze Zeven Zussen reeks heeft Lucinda Riley inmiddels vier boeken geschreven, die los te lezen zijn.

Zon (deel 6) het nieuwste boek in de Zeven Zussen reeks van bestseller auteur Lucinda Riley verschijnt op 18 februari 2020

Zon brengt de lezer van het bruisende, chaotische Manhattan naar de prachtige, uitgestrekte vlaktes van Kenia.

De zeven zussen - Zon

Lucinda Riley

€ 24,99
Electra heeft het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en wereldberoemd. Maar achter dit perfecte plaatje gaat een kwetsbare jonge vrouw schuil, die de oplossing voor haar problemen zoekt in drank en drugs. Electra heeft, anders dan haar zussen, geen behoefte om te weten waar ze vandaan komt. Totdat ze een bijzondere brief ontvangt… Zon brengt de lezer van het bruisende, chaotische Manhattan naar de prachtige, uitgestrekte vlaktes van Kenia. Kan de zoektocht naar haar verleden Electra helpen haar problemen het hoofd te bieden?

Lucinda Riley 2019 c Roni Rekomaa, Lehtikuva

pro-mbookslibr2 : libris