Signeersessies met Motell Rijnen en anderen

zondag 28 januari 2018 13:00

Op zondagmiddag 28 januari kunt u kennismaken met maar liefst 4 nieuwe schrijfers. Motell Rijnen, Sonn Franken, Janneke Bazelmans en Aloysius Keller. Wie goed oplette heeft in 2014 al kennisgemaakt met Motell Rijnen, maar de andere 3 kent u nog niet. Dit is een hele fijne middag om nieuwe schrijvers en boeken te leren kennen. Kom ook en vraag alles wat je weten wil in een persoonlijk gesprek.

Motell RijnenSonn FrankenJanneke BazelmansAloysius Keller

 

 

 

 

Op zondagmiddag 28 januari kunt u kennismaken met maar liefst 4 nieuwe schrijfers. Motell Rijnen, Sonn Franken, Janneke Bazelmans en Aloysius Keller. Wie goed oplette heeft in 2014 al kennisgemaakt met Motell Rijnen, maar de andere 3 kent u nog niet.

Motell Rijnen - HoRa Motell Rijnen (1948) is zoon van een Litouwse moeder en een Brabantse vader. Is afgestudeerd socioloog/criminoloog en werkte als beleidsontwikkelaar. Al tientallen jaren is zanger en gitarist Motell met zijn folkgroep Navenant een graag geziene gast op vele podia.

Sonn Franken - De kronieken van ginder 1 en 2 Bleke Demonen en De oversteek John Franken, ofwel Sonn, is geboren op 27 maart 1962 te Bergen op Zoom. De vele reisjes en uitstapjes met zijn vader maken hem nog nieuwsgieriger naar datgene dat voorbij de horizon ligt.

Janneke Bazelmans - Verkapt Janneke Bazelmans (1974) is milieujurist onderzoeker en auteur. Zij studeert rechten in Amsterdam en werkt bij het openbaar ministerie op de afdeling Milieuzaken en als docent-onderzoeker aan de UvA. Haar thrillerdebuut Verkapt is fictief maar is gebaseerd op de rouwe randen van de werkelijkheid.

Aloysius Keller - Symphonie der dagelijkse dingen Aloysius Keller (1948) wordt geboren in Bogor in het voormalig Nederlands-Indië. Hij groeit op in een groot (repatrianten) gezin vlakbij Hulst in Zeeuws Vlaanderen, waar hem op school de liefde voor de Nederlandse taal en voor Vlaamse schrijvers wordt bijgebracht. Dan al leest de meester regelmatig zijn opstellen voor. Zijn bijdragen in de schoolkrant trekken aandacht, ook op de middelbare school.

Meer informatie over hun boeken op de website van Godijn Publishing.

http://www.godijnpublishing.nl/auteurs-portfolio-category/auteurs-gp/

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris