Personeel in 't kort

 

Eelke

  Eelke (1954)

 In 1986 ben ik Boekhandel Hoogstins begonnen. Daarvoor zat ik in  het bankwezen. Ik kwam voor het eerst met het boekenvak in aanraking toen ik in  1975 op Ameland in een  boekwinkel ging werken. In 1979 kwam ik naar  Amsterdam. En dan op een dag spring je in  het diepe en begin je een eigen  boekhandel, in de gezelligste wijk van Amsterdam, met  aardige klanten en het  leukste personeel. Wat wil je nog meer? Het liefst lees ik hedendaagse  literatuur,  biografieën en thrillers. Ook mag ik graag de kookboeken doorworstelen en mijn  vrouw dan weer kooktips geven. 

 

 

 

Marijke

  Marijke (1955)

 Als vrouw van Eelke  ben ik al sinds het allerprilste begin betrokken bij  Boekhandel  Hoogstins. Na het voltooien van mijn studie geschiedenis zijn wij  samen de boekhandel begonnen, een winkel die door de jaren heen met ons is  meegegroeid tot wat het nu is. Niet alleen het lezen van zo veel boeken, maar  ook het samenwerken met zo veel medewerkers en het helpen van zo veel  klanten heeft mijn leven enorm verrijkt. Ik hoop dit nog lang te mogen  voortzetten.

 

 

 

 

Wies2

   Wies (1976)

 Naast mijn werk bij Boekhandel Hoogstins help ik mee bij de schoolbibliotheek van  het Winterkoninkje. Voor de winkel maak ik vaak de etalages. Mensen op straat  vragen vaak waar ze me van kennen, dat is dus van Hoogstins, de leukste  boekhandel van Amsterdam.

 

 

 

 

 

Jachienke

 

  Jachienke (1981)

 Sinds augustus 2011 werk ik parttime bij Hoogstins. Tijdens mijn studie Media en  Informatiemanagement werkte ik onder andere bij Boekhandel Den Boer in Baarn.  Na een aantal jaar als bedrijfsleider en kok in eetcafé Boom in Oost, zocht ik de  boeken weer op. Ik draag zorg voor het Facebook- en Twitteraccount, weet  aardig wat van kinderboeken, literatuur en kookboeken. Naast lezen hou ik ook  van koken, lekker eten en drinken en tekenen. En ik ben mama van Hidde en  Niene

 

 

 

Victor  Victor (1970)

 Ik ben degene die er bij Hoogstins de meeste dienstjaren op heeft zitten. Ik houd  me bezig met het assortiment van de winkel Luxecadeautjes, waardoor ik  helemaal thuis ben in de lederwaren, onze brede collectie pennen en Moleskine-  artikelen. Ook onderhoud ik de webwinkel (www.luxecadeautjes.nl). Natuurlijk  hou ik ook erg van lezen. Het liefst lees ik thrillers of boeken over sport,  afgewisseld met op z’n tijd een goede roman. Maar mijn grootste hobby is toch  wel het bespelen van het mooiste muziekinstrument dat er is, de hobo.

 

 

 

Fanny

  Fanny (1970)

 Na mijn opleiding aan de voormalige Frederik Muller Academie ben ik bij Hoogstins  gaan werken en nooit meer weggegaan. Ik loop hier dan ook al weer een  behoorlijk aantal jaren rond en heb een aardig beeld van onze klanten. Dat komt  me goed van pas bij de inkoop van de boeken. We krijgen vaak complimenten  over ons assortiment. En niet onterecht, als ik zo vrij mag zijn. Naast mijn werk bij  Boekhandel Hoogstins ben ik momenteel vol enthousiasme heel druk bezig met  mijn 300 vierkante meter tuin. 

 

 

 

 

Ans

  Ans (1961)

 Sinds 1999 ben ik werkzaam in het boekenvak. Daarvoor was ik vertaler Engels  (non-fictie). Al vanaf 2002 werk ik met plezier bij Hoogstins, vooral vanwege het  brede assortiment en de prettige sfeer. Mijn motto is “If all else fails, read a  book”. Boeken zijn voedsel voor de geest. In elke periode van je leven is er wel  een boek dat grote indruk maakt, of zelfs een beslissende invloed op je heeft. Bij  mij kan dat een roman zijn, maar ook een boek over (oosterse) filosofie,  psychologie, een biografie, een prachtig beschreven geschiedenis of een  intrigerend gedicht. 

 

 

 

Niels  Niels (1968)

 Mijn naam is Niels Nijborg en al voor mijn studie filosofie ben ik in het boekenvak  terechtgekomen. Op dit moment doe ik projecten voor uitgevers en werk ik als  oproepkracht voor boekhandel Hoogstins. Wat is er nou leuker dan werken in een  boekhandel. En af en toe ben ik in voor een goede maaltijd en een lekkere borrel.

 

 

  

 

Marieke

Marieke (1988)

Al tijdens mijn studie ben ik begonnen in het boekenvak. En sinds januari 2016 werk ik in de gezelligste boekhandel van Amsterdam. Mijn interesse ligt bij kookboeken en literatuur. In mijn vrije tijd test ik nieuwe kookboeken graag uit.

 

 

 

 

Marieke

Elise (1991)

Naast mijn studie Algemene Cultuurwetenschappen werk ik sinds juli 2017 met veel plezier bij Hoogstins. Na een aantal jaren in theaters te hebben gewerkt, besloot ik dat het boekenvak toch mijn grootste liefde is. Zelf lees ik graag hedendaagse Nederlandse literatuur, maar ik word ook blij van biografieën, geschiedenis en filosofie. De wereld van de verbeelding is waar ik me thuis voel en ik hoop dat ik onze klanten daarin nog een tijdje wegwijs mag maken!

 

 

 

 

 

 

Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 22 december 2017 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris