Ebooks

Ebook van de Week

Van € 9,99 voor € 4,99
Actieperiode: 4 december t/m 10 december 2020

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

10 jaar na 'Congo' verschijnt het nieuwe boek van David Van Reybrouck: Revolusi. Zijn vorige ebooks lees je nu voor €4,99 p.s.

Bekijk alle ebooks

Deze actie loopt t/m 31 december 2020

'De Villa' is het nieuwe boek van James Patterson

Bekijk alle ebooks

Zijn vorige ebooks koop je t/ 31 december voor €4,99 p.s.

Nieuw: De dieren van Lockwood Manor van Jane Healey
T/m 24 oktober lees je dit ebook van €11,99 voor €9,99

De dieren van Lockwood Manor

Jane Healey

€ 11,99
Augustus 1939. Vanwege het uitbreken van de oorlog krijgt de dertigjarige Hetty Cartwright de opdracht om alle opgezette dieren van een natuurhistorisch museum in Londen te evacueren naar Lockwood Manor. Het oude vervallen landhuis is echter volledig ongeschikt als bewaarplaats voor de waardevolle collectie. De driftbuien van Lord Lockwood en een plaag van muizen en ratten bezorgen Hetty slapeloze nachten. Maar als de dieren op onverklaarbare wijze verplaatst worden, of zelfs compleet verdwijnen, begint Hetty helemaal onrustig te worden. Ze heeft het gevoel dat iets, of iemand, haar door de donkere gangen achtervolgt. Lucy, de dochter van Lord Lockwood, lijkt de sleutel te zijn tot alle geheimen van Lockwood Manor. Ze heeft last van ernstige paniekaanvallen en woont, na de dood van haar moeder, al jaren afgezonderd in het oude landhuis.

Introductieprijs: 'Vanuit het donker' koop je t/m 19 december van €9,99 voor €6,99

Vanuit het donker

Gytha Lodge

€ 6,99
Aidan Poole besluit om ’s avonds laat zijn vriendin Zoe te skypen. Ze neemt op maar verschijnt niet in beeld. Aidan hoort gerommel en er beweegt even kort een schaduw over het scherm. Terwijl hij wacht hoort hij hoe een bad volloopt. En dan, opeens, het geluid van een gewelddadige worsteling. Vervolgens een hoge gil. En dan stilte... Aidan blijft wanhopig luisteren, twijfelt en belt dan de politie. Inspecteur Jonah Sheens krijgt de zaak toegewezen en in het huis ontdekken ze Zoe’s dode lichaam. Het onderzoek start, en het leven van de jonge vrouw wordt minutieus uitgeplozen. Iedereen was gek op Zoe, maar hoe langer het team onderzoek doet hoe vreemder de mensen in haar omgeving zich gaan gedragen. En wat moet Jonah denken van Aidan Poole. De man is getrouwd, en Zoe was een van zijn studenten…

Heel veel toptitels de hele maand december met 20% korting

Bekijk alle ebooks

De actie loopt van 1 t/m 31 december. De korting is al in de getoonde prijs verwerkt

Ebookalarm! van 7,49 naar 1,99 (3 t/m 9 dec)

Hersenschimmen

Bernlef

€ 1,99
Maarten Klein verliest langzaam maar zeker zijn greep op de werkelijkheid. Hij kan heden en verleden niet meer onderscheiden, wil plotseling weer naar zijn werk en ziet zijn echtgenote voor een vreemde aan. 'Achter me in de deuropening staat een vrouw. Haar bruine haar valt met een lok schuin naar rechts over haar voorhoofd. [...] Ze houdt me in de gaten.' Meer nog dan een verhaal over dementie is Hersenschimmen een liefdesgeschiedenis, met een overmijdelijk tragisch einde.

Icon -klantenserviceHeeft u een vraag aan onze klantenservice ebooks en ereaders? Kijk eerst bij de meestgestelde vragen of mail naar ebook@libris.nl Onze ebook-expert helpt u graag! 

pro-mbookslibr3 : libris