2017

december

Wij van de HBS-avond

vrijdag 15 december 2017

Vrijdag 15 december komen Roelof Bouwman en Henk Steenhuis naar de Kennemer Boekhandel voor een avond over de HBS. De auteurs schreven het vrolijke en succesvolle boek Wij van de HBS -Terug naar de beste school van Nederland

Meer informatie

2018

januari

Scholenmiddag voor basisonderwijs

woensdag 17 januari 2018

Het belang van goed kunnen lezen is bekend, maar plezier in lezen is net zo belangrijk. Om het enorme aanbod van boeken die elk jaar uitkomen een beetje te doorgronden, organiseert de Kennemer Boekhandel een scholenmiddag voor leerkrachten in het basisonderwijs en beheerders van schoolbibliotheken.  

Meer informatie

Kennemer Leesclub: Vergeten reus van Kazuo Ishiguro

dinsdag 23 januari 2018

Dinsdag 23 januari bespreekt de Kennemer Leesclub Vergeten reus van Kazuo Ishiguro. Onder leiding van boekverkoper Vincent Elzinga wordt deze meest recente titel van de Nobelprijs voor de Literatuur-winnaar 2017 bediscussieerd. Geef u nu op!

Meer informatie

Avond over burn-out

woensdag 31 januari 2018

Psychotherapeut en coach Carien Karsten geeft workshops en trainingen over preventie van stress en burn-out. Woensdag 31 januari geeft ze in de Kennemer Boekhandel een lezing over burn-out.

Meer informatie

februari

Lezing Marita Mathijsen over Jacob van Lennep

vrijdag 23 februari 2018

Marita Mathijsen schreef een biografie over Jacob van Lennep (1802-1862): Een bezielde schavuit. Op vrijdag 23 februari komt ze naar de Kennemer Boekhandel voor een lezing over deze Amsterdamse schrijver-politicus die vele zomermaanden in Kennemerland doorbracht op de landgoederen Huis te Manpad, Marienduin, Huis Woestduin en die Amsterdam zijn schone waterleidingwater bezorgde. 

Meer informatie