juni

Kennemer Leesclub leest 'Al onze gisterens' van Natalia Ginzburg

donderdag 21 juni 2018

Op donderdag 21 juni leest de Kennemer Leesclub Al onze gisterens van de Italiaanse schrijver Natalia Ginzburg. Onder leiding van boekhandelaar Rob Luckerhof bespreken en bediscussiëren we deze prachtige titel. 

Meer informatie

Interview Jan Six over zijn ontdekking van Rembrandts 'Portret van een jonge man' (uitverkocht)

vrijdag 29 juni 2018

Vrijdag 29 juni interviewt journalist en redacteur Ronit Palache in de Kennemer Boekhandel kunsthandelaar Jan Six over zijn spectaculaire ontdekking van Rembrandts 'Portret van een jonge man', waarover hij ook het gelijknamige boek schreef.

Meer informatie

juli

Lezing over Noord-Korea door historicus Casper van der Veen

vrijdag 6 juli 2018

Vrijdag 6 juli komt historicus Casper van der Veen een lezing geven over Noord-Korea. 

Meer informatie

Boekpresentatie Kleverpark Lees-, spel- en doeboek

zaterdag 14 juli 2018

Op 14 juli presenteert Eric J. Coolen in de Kennemer Boekhandel om 16:30 uur het Kleverpark Lees-, spel- en doeboek. Reserveer nu vast uw exemplaar en laat 'm signeren bij de boekpresentatie. 

Meer informatie

september

Lezing Thorbecke door Remieg Aerts

vrijdag 14 september 2018

Op vrijdag 14 september komt biograaf Remieg Aerts een lezing geven in de Kennemer Boekhandel over staatsman Johan Rudolf Thorbecke, wiens biografie hij geschreven heeft. 

Meer informatie

oktober

Leesclub voor 8+'ers: 'Een indiaan als jij en ik' van Erna Sassen

dinsdag 9 oktober 2018

Op dinsdag 9 oktober, in de Kinderboekenweek, organiseert de Kennemer Boekhandel samen met schrijver Erna Sassen een Leesclub voor 8+'ers. En we bespreken dan het nieuwste boek van Erna: Een indiaan als jij en ik. Geef je dus op, lees het boek en kom samen met ons met Erna praten over hoe je het boek vindt. En Erna zal ook vertellen hoe dat nou in z'n werk gaat om een boek te schrijven. 

Meer informatie