oktober

Lezing over Frans Kellendonk door biograaf Jaap Goedegebuure

vrijdag 26 oktober 2018

Vrijdag 26 oktober geeft biograaf Jaap Goedegebuure een lezing in de Kennemer Boekhandel over schrijver Frans Kellendonk, wiens biografie Kellendonk hij schreef. Geef u nu vast op!

Meer informatie

november

Kennemer Leesclub: 'Blindganger' van Michael Ondaatje

dinsdag 13 november 2018

Dinsdag 13 november bespreekt de Kennemer Leesclub Blindganger van Michael Ondaatje. Meldt u nu aan, er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

Meer informatie

Lezing Annegreet van Bergen over 'Het goede leven'

donderdag 15 november 2018

Annegreet van Bergen schreef de bestseller Gouden jaren, in september verscheen de aanvulling daarop Het goede leven. Opnieuw een heerlijk nostalgische terugblik met veel foto's. Op donderdag 15 november komt ze naar de Kennemer Boekhandel. 

Meer informatie

Boekpresentatie ´Wat als we niet waren betoverd´ van Sylvia Hubers

zaterdag 24 november 2018

Zaterdag 24 november om 16:00u wordt de nieuwe bundel Wat als we niet waren betoverd met zeer kort proza van buurtgenoot Sylvia Hubers gepresenteerd in de Kennemer Boekhandel. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Meer informatie

december

Jan Brokken leest voor uit en signeert 'De rechtvaardigen'

zondag 2 december 2018

Op zondagmiddag 2 december komt Jan Brokken naar de Kennemer Boekhandel om voor te lezen uit zijn nieuw boek De rechtvaardigen en uiteraard ook om te signeren.

Meer informatie

Derde Groote Haerlemsche Literaire Kroegkwis

donderdag 13 december 2018

Literatuurkenners opgelet! Eind vorig jaar met veel succes de Tweede Groote Haerlemsche Literaire Kroegkwis plaats, een initiatief van Stichting Literair Haarlem. De deelnemers gingen met elkaar de strijd aan om  de bokaal voor ‘de Haarlemse literatuurkenner van het jaar’. Haarlem lijkt een leuke nieuwe traditie rijker te zijn, want op donderdagavond 13 december organiseert Literair Haarlem in Cleeff de 3e editie van de Literaire Kroegkwis.

Meer informatie