juli

Kennemer Poëzie Leesclub

donderdag 16 juli 2020

Gepensioneerd docent Ingrid Elsing begeleidt de Kennemer Poëzie Leesclub dit keer langs gedichten rondom de themabundel Moed! Honderd hedendaagse dichteressen en geeft er achtergronden, interpretaties en extra informatie bij. De Poëzie Leesclub is via Zoom. Geef u ook op!

Meer informatie

Kennemer Leesclub discussieert over Radetzkymars van Joseph Roth

donderdag 23 juli 2020

Donderdag 23 juli bespreken we onder leiding van boekverkoper Casper Schaaf met de Kennemer Leesclub de klassieker Radetzkymars van Joseph Roth. Recent is een nieuwe vertaling van de hand van Roth-deskundige Els Snick verschenen die ook nog prachtig geïllustreerd is. In Radetzkymars uit 1932 vertelt Roth de laatste jaren van de Habsburgse monarchie aan de hand van het verhaal van de familie Trotta. 

Het wordt een live & zoom event vanwege de 1,5m-beperkingen. Wie wil kan de leesclub fysiek in de boekhandel bijwonen, er is ook de mogelijkheid via Zoom mee te doen. Schrijf u tijdig in, er is plek voor een gelimiteerd aantal deelnemers

Datum: do 23 juli
Aanvang: 20:00 uur
Entree: €5
Aanmelden: info@kennemerboekhandel.nl (geef aan of u live of via Zoom mee wilt doen)

Meer informatie

Lezing Conny Braam over haar nieuwe boek 'Wij zijn de wrekers over dit alles'

vrijdag 24 juli 2020

Schrijver Conny Braam komt vrijdag 24 juli in het Kweekcafé vertellen over haar nieuwe roman Wij zijn de wrekers over dit alles. Over de rol en het lot van Zuid-Afrikaanse militairen die meevochten in de Tweede Wereldoorlog tegen de Duitsers. Vanwege de 1,5-meterbeperkingen kunnen slechts 30 personen deelnemen. Aanmelden is verplicht.

Meer informatie