juni

Borrelen met Libris Literatuur Prijs-winnaar Murat Isik

vrijdag 1 juni 2018

Vrijdag 1 juni brengt Libris Literatuur Prijs-winnaar Murat Isik om 17:15 uur een bezoek aan de Kennemer Boekhandel. We verwelkomen hem met een informele borrel. Isik zal dan vertellen over Wees onzichtbaar en er is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen en met hem van gedachten te wisselen. 

Meer informatie

Boekpresentatie 'De porseleinkast' van Nicolien Mizee

woensdag 6 juni 2018

Op woensdag 6 juni is de feestelijke presentatie van De porseleinkast van Nicolien Mizee, het tweede deel in de reeks 'Faxen aan Ger'. Nicolien zal het eerste exemplaar aanbieden aan cabaretière Brigitte Kaandorp. 

Meer informatie

Lezing Japanse literatuur door Ivo Smits

dinsdag 12 juni 2018

Japanse literatuur is momenteel helemaal booming, net als Japan zelf. Maar er zijn ook andere schrijvers dan Murakami die zeer de moeite waard zijn. Hoogleraar Japanse taal en cultuur aan de Universiteit van Leiden, Ivo Smits, zal er een aantal uitlichten. 

Meer informatie

Kennemer Leesclub leest 'Al onze gisterens' van Natalia Ginzburg

donderdag 21 juni 2018

Op donderdag 21 juni leest de Kennemer Leesclub Al onze gisterens van de Italiaanse schrijver Natalia Ginzburg. Onder leiding van boekhandelaar Rob Luckerhof bespreken en bediscussiëren we deze prachtige titel. 

Meer informatie

Interview Jan Six over zijn ontdekking van Rembrandts 'Portret van een jonge man'

vrijdag 29 juni 2018

Vrijdag 29 juni interviewt journalist en redacteur Ronit Palache in de Kennemer Boekhandel kunsthandelaar Jan Six over zijn spectaculaire ontdekking van Rembrandts 'Portret van een jonge man', waarover hij ook het gelijknamige boek schreef.

Meer informatie