Boekenmiddag voor Juf en Meester

donderdag 22 september 2016 16:00
Boekenmiddag voor Juf en Meester
KINDERBOEKENMIDDAG voor Juf & Meester” Bent u leerkracht, leescoordinator, schooldirecteur of anderszins aan een basisschool uit de regio verbonden? Dan bent u van harte welkom op onze “boekenmiddag voor Juf & Meester” waarvoor we alle juffen en meesters (groep 1 t/m 8) van de basisscholen uit Haarlem en omstreken van welkom heten. Voor deze vrolijke en informatieve bijeenkomst heeft de Kennemer Boekhandel een aantal uitgevers uitgenodigd om hun assortiment boeken, prentenboeken en educatieve spelletjes toe te lichten. Interessant voor alle juffen en meesters van alle leerjaarlagen. Daarnaast is deze bijeenkomst aan het begin van het nieuwe schooljaar een mooie gelegenheid om - ervaringen uit te wisselen, boekentips te delen en bij te praten. Een fijne voorbereiding op je Kinderboekenweek in oktober!

KINDERBOEKENMIDDAG voor Juf & Meester”

Bent u leerkracht, leescoordinator, schooldirecteur of anderszins aan een basischool uit de regio verbonden? Dan bent u van harte welkom op onze “boekenmiddag voor Juf & Meester” waarvoor we alle juffen en meesters  (groep 1 t/m 8) van de basisscholen uit Haarlem en omstreken van welkom heten.

Voor deze vrolijke en informatieve bijeenkomst heeft de Kennemer Boekhandel een aantal uitgevers uitgenodigd om hun assortiment boeken, prentenboeken en educatieve spelletjes toe te lichten. Interessant voor alle juffen en meesters van alle leerjaarlagen. Daarnaast is deze bijeenkomst aan het begin van het nieuwe schooljaar een mooie gelegenheid om - ervaringen uit te wisselen, boekentips te delen en bij te praten. Een fijne voorbereiding op je Kinderboekenweek in oktober!

Wat kun je verwachten op deze  ‘boekenmiddag voor Juf & Meester?’

• Op je gemak alle nieuwe, klassieke en bijzondere kinderboeken bekijken en met vakgenoten bespreken.

• Direct contact met de uitgevers

• Informatie over alle kerntitels van de Kinderboekenweek.  (5 t/m 16 okt 2016)

• Informatie over de prentenboeken van de Nationale Voorleesdagen (18 t/m 28 januari 2017).

• Informatie over boeken en series voor in de klas door de uitgevers.

• Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor scholen en is er een prijsvraag waarbij heel leuke prijzen te winnen zijn.

• Op deze middag zelf kunnen ook boeken worden aangeschaft en op rekening geplaatst.

• Goodiebag! dankzij de medewerking van uitgeverijen.

Kortom, de Kennemer Boekhandel zal haar best doen om er een gezellige en interessante bijeenkomst van te maken. We hopen vele juffen en meesters te mogen begroeten. Je kunt je opgeven bij de Kennemer Boekhandel, of via een e-mail naar info@kennemerboekhandel.nl        Meer informatie vind je binnenkort op www.kennemerboekhandel.nl

In de bijlage vind je informatie over het te bestellen kinderboekenweeklespakket en  de kinderboekenkrant, de voorleesgids en de kerntitels voor 2017

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris