Over Libris

 

Klantenservice Libris.nl

Libris Blz. B.V. ondersteunt ruim 100 zelfstandige Libris-boekhandels in alle drie de verkoopkanalen: de winkel, het internet en digitaal lezen.

Vragen met betrekking tot thuisbezorgbestellingen en ebooks van alle Libris-boekhandels in Nederland worden in behandeling genomen door de centrale klantenservice van Libris.nl in Hoevelaken. 

Bezorgbestellingen worden geleverd vanuit het centrale magazijn Centraal Boekhuis in Culemborg.

U steunt met alle online bestellingen via Libris.nl uw lokale Libris-boekhandel.

 

Over Libris

Libris is een collectief van zelfstandige boekhandels in Nederland. De Libris-boekhandels zijn te herkennen aan hun brede assortiment, sterke lokale uitstraling en kwaliteit in service en advies. De Libris-boekhandel is vaak een literaire boekhandel wat zich onder meer uit in de sponsoring van de Libris Literatuur Prijs en de Libris Geschiedenis Prijs. Beiden krijgen veel media-aandacht en worden hoog gewaardeerd.

Bij Libris zijn zelfstandige, professionele en bevlogen ondernemers aangesloten, die gericht samenwerken om de concurrentie met ketens op alle fronten aan te gaan. Hiervoor werkt Libris samen met Blz. Libris en Blz. hebben een gezamenlijk marktaandeel van ruim 20%. Daarmee zijn zij marktleider binnen de markt van het algemene boek.

Libris Blz. B.V. richt zich vooral op datgene wat de ondernemer individueel niet kan, maar wat het collectief wel mogelijk maakt. Zo maken wij collectieve afspraken met uitgevers, leveranciers en brancheorganisaties die gelden voor de aangesloten individuele ondernemers. Zo bereiken we schaalvoordelen die bijdragen aan het optimaliseren van het rendement van de boekhandel.

 

Adresgegevens

Libris Blz. B.V.
Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken
Postbus 150
3870 CD Hoevelaken
KvK-nummer: 51225271
BTW-identificatienummer: NL 823159280B01

Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris