september

Tosca Menten komt...

donderdag 27 september 2018

Tosca Menten is een van de bekendste kinderboekenauteurs van ons land. Ze schrijft hilarische boeken die ook nog een tikkeltje spannend zijn.
Haar beroemdste personage is toch wel Dummie de Mummie. In september verschijnt alweer het tiende deel. De boeken worden ook verfilmd en trekken een groot publiek.
Op donderdag 27 september is Tosca in boekhandel De Koperen Tuin om iets te vertellen over haar boeken en om te signeren.
De schrijfster arriveert om 15.30 uur. Vanaf 14.30 willen de medewerkers van de winkel samen met de kinderen de straat "mummificeren", dat wil zeggen inpakken met wc papier. En ook in de winkel gaan ze los. Uiteraard wordt alles na afloop ook weer opgeruimd...
Degene die verkleed komt als de mooiste mummie krijgt het nieuwe boek van Tosca helemaal gratis, uiteraard met handtekening.
De jury bestaat uit Tosca en uit haar grootste Goese fan: Teun.

Meer informatie

Interactieve lezing over intuitie over Luc van Esch

zondag 30 september 2018

In zijn boek legt Luc uit hoe je meer op je intuïtie kunt vertrouwen bij de keuzes die je maakt en hoe je onbekende mensen beter kunt inschatten. De technieken die in het boek worden aangereikt zijn eenvoudig en direct toepasbaar.
Het boek is gebaseerd op zijn eigen ervaringen en ervaringen van deelnemers uit zijn workshops ‘jij bent ook helderziend’. In deze workshops legt Luc nuchter, direct en zonder poespas uit hoe je over iemand die je niet kent rake dingen kunt zeggen.

Het werkt gemakkelijker en sneller dan je misschien van tevoren zou kunnen bedenken.Het opent je ogen en je gaat op een andere manier naar mensen en de wereld kijken. Iedereen kan zijn intuïtie ontwikkelen. Dus ook voor jou kan je intuïtie gereedschap worden waar je op kunt vertrouwen.

Toegang is gratis; reserveren gewenst.

Meer informatie