Weet waar je koopt: Hart voor Zeist!

KEEP CALM AND READ A BOOK!
(uw boekhandel in tijden van Corona)

De maatregelen rond de bestrijding van het Corona virus volgen elkaar in snel tempo op en veranderen steeds. Om op een goede manier aan de huidige adviezen en regels te kunnen voldoen, gelden voor onze winkel tot 6 april de volgende veranderingen:

- Onze koffiecorner is tijdelijk gesloten.

- De koopavond op vrijdagavond vervalt voorlopig.

Onze winkel is geopend zoals u (behalve dus de vrijdagavond) van ons gewend bent. Veranderingen in deze openingstijden zullen we zo duidelijk mogelijk communiceren. Als u op dit moment liever niet de winkel bezoekt, bestel dan uw boeken via onze website. Voor bijna alle titels geldt dat u deze dan de volgende dag in huis hebt. Zolang Post.NL blijft bezorgen, natuurlijk. Dat dan weer wel.

Daarnaast kunt u ons ook altijd bellen of mailen om uw boeken te bestellen. Want wij bezorgen het graag. Iedere dag weer. En dat doen we contactloos: u betaalt ons met een Tikkie en wij springen op de fiets om uw bestelling bij u thuis te brengen. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Deze extra service kunnen we alleen aanbieden wanneer u in Zeist woont.

Verder willen we u vragen in de winkel zoveel mogelijk met PIN te betalen. En houden we misschien iets meer afstand dan u van ons gewend bent.
Maar welkom bent u in de boekhandel. ook in deze bijzondere tijd!

Boekhandel Kramer & van Doorn
U kunt ons bellen op 030-6933033
of mailen via info@kramerenvandoorn.nl


 

Op dit moment zijn alle activiteiten geannuleerd. We hopen zo spoedig mogelijk weer leuke dingen te kunnen organiseren!

Ons Boek van de Maand móet je gelezen hebben!

Reis door mijn kamer

J.M.A. Biesheuvel

€ 17,50
‘Ik ga niet reizen. Ik blijf rustig thuis op mijn studeerkamer. Ik zal u door mijn kamer laten reizen tot het u duizelt!’ In ieder object schuilt een verhaal, zo laat Maarten Biesheuvel zien door zijn werkkamer te beschrijven. Op zijn tocht langs de typemachine, bureaustoel, foto’s van mensen en steden vertelt hij de anekdotes en herinneringen die met de inrichting verbonden zijn. Hij reist, net als in de andere verhalen van Reis door mijn kamer, door zijn schrijversleven. J.M.A. Biesheuvel (1939) schreef talloze korte verhalen en novellen. Hij ontving de P.C. Hooftprijs voor zijn oeuvre. In 2015 werd de naar hem vernoemde J.M.A. Biesheuvelprijs voor verhalenbundels ingesteld.

Maatregelen tijdens de coronacrisis

De Libris en Blz.-boekhandels hebben verschillende maatregelen getroffen om u voor zover als mogelijk te voorzien in uw behoefte aan boeken en het nodige leesvoer. Veel boekhandels hebben openingstijden aangepast en hun bezorgservice uitgebreid. Een overzicht van deze maatregelen, voor zover bekend bij Libris.nl, vindt u hier.

En ook tijdens deze crisis geldt: Koop lokaal, ook online. De boekhandels kunnen uw steun goed gebruiken. Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. 

Beste klant,

In verband met de coronacrisis is het aantal bestellingen enorm gestegen. PostNL ondervindt momenteel problemen waardoor de uitlevering van pakketten vertraging op kan lopen. 

Ook de klantenservice van Libris.nl is daardoor momenteel telefonisch minder goed bereikbaar. We zijn momenteel niet in staat alle telefoontjes te beantwoorden. We verzoeken u voor zover mogelijk uw vragen per e-mail te stellen via klantenservice@libris.nl. Graag onder vermelding van uw order- en telefoonnummer.

Onze excuses voor het ongemak.

Koop lokaal, ook online!

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Wild | Harlan Coben | 9789022590034 € 20,99
Zon | Lucinda Riley | 9789401611039 € 24,99

Het nieuwe boek van Isabel Allende
Een prachtige historische roman over ballingschap en liefde.

Nieuwe folder!
Elke maand een Boekenupdate met nieuwe boeken en acties.

Kinderboek van de Week
Als dit van een Amerikaanse schrijver was, waren de filmrechten allang verkocht geweest.

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 10 t/m 16 april

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris