Weet waar je koopt: Hart voor Zeist!

KEEP CALM AND READ A BOOK!
(uw boekhandel in tijden van Corona)

De maatregelen rond de bestrijding van het Corona virus volgen elkaar in snel tempo op en veranderen steeds. Om op een goede manier aan de huidige adviezen en regels te kunnen voldoen, gelden voor onze winkel tot 6 april de volgende veranderingen:

- Onze koffiecorner is tijdelijk gesloten.

- De koopavond op vrijdagavond vervalt voorlopig.

Onze winkel is geopend zoals u (behalve dus de vrijdagavond) van ons gewend bent. Veranderingen in deze openingstijden zullen we zo duidelijk mogelijk communiceren. Als u op dit moment liever niet de winkel bezoekt, bestel dan uw boeken via onze website. Voor bijna alle titels geldt dat u deze dan de volgende dag in huis hebt. Zolang Post.NL blijft bezorgen, natuurlijk. Dat dan weer wel.

Daarnaast kunt u ons ook altijd bellen of mailen om uw boeken te bestellen. Want wij bezorgen het graag. Iedere dag weer. En dat doen we contactloos: u betaalt ons met een Tikkie en wij springen op de fiets om uw bestelling bij u thuis te brengen. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Deze extra service kunnen we alleen aanbieden wanneer u in Zeist woont.

Verder willen we u vragen in de winkel zoveel mogelijk met PIN te betalen. En houden we misschien iets meer afstand dan u van ons gewend bent.
Maar welkom bent u in de boekhandel. ook in deze bijzondere tijd!

Boekhandel Kramer & van Doorn
U kunt ons bellen op 030-6933033
of mailen via info@kramerenvandoorn.nl


 

Op dit moment zijn alle activiteiten geannuleerd. We hopen zo spoedig mogelijk weer leuke dingen te kunnen organiseren!

02
apr
Een avond met Dido Michielsen De geplande avond met Dido Michielsen op 2 april gaat helaas ook niet door! Meer informatie

Ons Boek van de Maand móet je gelezen hebben!

Als je de stilte ziet

Thomas Verbogt

€ 20,99
Alles begon pas toen Sander bij ons kwam wonen, ook het begin van een nieuw leven. Ik was trots op zijn aanwezigheid. Op school zei ik dat hij mijn pleegbroer was. Dat woord kwam van mijn moeder, ik kende het niet, ik kende ook niemand met een pleegbroer of -zus. Af en toe zei ik Pleeg tegen Sander, wat hij leuk vond, Marleen belachelijk. Hij schreef het zelfs een keer onder een briefje dat hij voor me had klaargelegd: 'Ik doe de boodschappen wel! Pleeg.'De hoofdpersoon in de nieuwe roman van Thomas Verbogt wil graag een verbond vormen met Sander, zijn pleegbroer, maar dat lukt niet. Er staat iets in de weg - iets wat hij niet kan duiden, maar wat hem een leven lang achtervolgt. Wanneer hij afscheid neemt van zijn ouderlijk huis en daarmee ongewild ook zijn grote liefde uit het oog verliest, begint hij aan de zoektocht naar zijn eigen leven. Die zoektocht is onlosmakelijk verbonden met het geheim dat tussen Sander en hem in stond. Als je de stilte ziet is een diep ontroerende roman over verlangen, vluchtigheid en betekenis geven aan het leven.

Maatregelen tijdens de coronacrisis

De Libris en Blz.-boekhandels hebben verschillende maatregelen getroffen om u voor zover als mogelijk te voorzien in uw behoefte aan boeken en het nodige leesvoer. Veel boekhandels hebben openingstijden aangepast en hun bezorgservice uitgebreid. Een overzicht van deze maatregelen, voor zover bekend bij Libris.nl, vindt u hier.

En ook tijdens deze crisis geldt: Koop lokaal, ook online. De boekhandels kunnen uw steun goed gebruiken. Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. 

Koop lokaal, ook online!

De Wereld Draait Door ... Boek van de Maand maart

Max, Mischa & het Tet-offensief van Johan Harstad

Boek -vd -maand -defZe weten álles van boeken, zien er maandelijks stapels nieuwe van én ze hebben een sterke mening: elke laatste dinsdag van de maand in DWDD een panel van vier boekverkopers met de boekenrubriek ‘Boek van de Maand’.

Boek van de Maand maart (24-03-2020) in DWDD: Max, Mischa & het Tet-offensief van Johan Harstad

Bekijk het 'DWDD'-archief

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Wild | Harlan Coben | 9789022590034 € 20,99
Zon | Lucinda Riley | 9789401611039 € 24,99

Handboek voor de burger in tijden van corona
Handige gids met tips om het hoofd koel te houden

Ik Leer Thuis
Nu we de komende weken thuis blijven, hoeven we ons gelukkig nog steeds niet te vervelen.

Kinderboek van de Week
Een kruising tussen Karlsson op het dak van Astrid Lindgren en ehh... maïs!

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 27 maart t/m 2 april

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris