september

De magie van verhalen

zondag 30 september 2018

Onlangs verscheen De laatste verhalenweefster van Marita Coppes; een gelaagde familieroman met magisch-realistische elementen, gesitueerd in het zwoele Guatemala.

Meer informatie

oktober

Boekpresentatie Marleen van Wegberg

donderdag 4 oktober 2018

Op 4 oktober 2018 wordt bij ons in de winkel het nieuwe boek van Marleen van Wegberg "Numerologie, een mystieke reis langs de getallen vanaf de Oudheid tot in het Aquariustijdperk" gepresenteerd!

 

Meer informatie

Kinderboekenfeest

zondag 7 oktober 2018

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar: Vriendschap. Kom erbij!


Een middag lang feest vol leuke en spannende activiteiten rond kinderboeken en beroemde kinderboekenschrijvers. Neem je beste vriend of vriendin mee en kom ook!
Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar, hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s,
ooms en tantes zijn van harte welkom.
Het Kinderboekenfeest is een gezamenlijk initiatief van: Stichting Boek & Theater Zeist, Hotel Theater Figi, Bibliotheek Idea, Literair Zeist, Cultuur Zeist en Boekhandel Kramer & van Doorn.

Meer informatie

Proef Zeist in de wijngaard

zondag 7 oktober 2018

Hét culinaire evenement van Zeist!

Ontdek de leukste wijn- en delicatessenwinkels, restaurants en cateraars uit Zeist op de 3e editie van Proef Zeist in de wijngaard.  Kom genieten van de lekkerste hapjes en de heerlijkste drankjes.  Proef Zeist in de wijngaard is een inspirerend culinair festival voor en door liefhebbers van lekker eten. En natuurlijk zijn wij er ook!

 

Meer informatie

Kindervoorstelling De Club van LOET - Kom erbij!

woensdag 10 oktober 2018

Kom op woensdagmiddag 10 oktober, in de Kinderboekenweek, naar de winkel voor de grappige, muzikale en interactieve kindervoorstelling De Club van LOET - Kom erbij! 

 

Meer informatie

Jan Brokken lezing in de Janskerk!

woensdag 17 oktober 2018

Groot nieuws! Jan Brokken, een Nederlandse auteur in het rijtje van Harry Mulisch en W.F. Hermans, geeft een lezing naar aanleiding van het in oktober te verschijnen boek ‘De rechtvaardigen’. Jan Brokken zal vertellen over zijn boek, vragen beantwoorden en aansluitend zijn boeken signeren. Vanwege de te verwachten interesse organiseren wij deze lezing, samen met onze collega's van  boekhandel Broese, in de Janskerk te Utrecht. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, bestel dan tijdig uw toegangsbewijs. U bent van harte welkom!

Meer informatie