september

Lezing Mirjam van Hengel over Remco Campert

woensdag 12 september 2018

Op 4 september verschijnt Een knipperend ogenblik van Mirjam van Hengel, een portret van het leven en werk van schrijver Remco Campert.

Meer informatie

De magie van verhalen

zondag 30 september 2018

Onlangs verscheen De laatste verhalenweefster van Marita Coppes; een gelaagde familieroman met magisch-realistische elementen, gesitueerd in het zwoele Guatemala.

Meer informatie

oktober

Proef Zeist in de wijngaard

zondag 7 oktober 2018


Ontdek de leukste wijn- en delicatessenwinkels, restaurants en cateraars uit Zeist op de 3e editie van Proef Zeist in de wijngaard.  Kom genieten van de lekkerste hapjes en de heerlijkste drankjes.  Proef Zeist in de wijngaard is een inspirerend culinair festival voor en door liefhebbers van lekker eten. En natuurlijk zijn wij er ook!

 

Meer informatie

Jan Brokken lezing in de Janskerk!

woensdag 17 oktober 2018

Groot nieuws! Jan Brokken, een Nederlandse auteur in het rijtje van Harry Mulisch en W.F. Hermans, geeft een lezing naar aanleiding van het in oktober te verschijnen boek ‘De rechtvaardigen’. Jan Brokken zal vertellen over zijn boek, vragen beantwoorden en aansluitend zijn boeken signeren. Vanwege de te verwachten interesse organiseren wij deze lezing, samen met onze collega's van  boekhandel Broese, in de Janskerk te Utrecht. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, bestel dan tijdig uw toegangsbewijs. U bent van harte welkom!

Meer informatie