High Tea met Oscar van den Boogaard!

zondag 29 april 2018 15:00
High Tea met Oscar van den Boogaard!

De vuistdikke nieuwe roman van Oscar van den Boogaard: een mooi uitgangspunt voor een heerlijke High Tea in gezelschap van de schrijver!

Kindsoldaat is een epos over twee voorname Nederlandse families op de grens met Duitsland. Tegen de achtergrond van oorlogen en grote maatschappelijke veranderingen houden zij vast aan de oude wereldorde. Familiekasteel Metternich heeft een Limburgse en een Pruisische poort. Eind 19de eeuw wordt daar de tweeling Nol en Max geboren, die hun jeugd doorbrengen met het buurmeisje Nora. Wanneer aan het begin van de Eerste Wereldoorlog de achttienjarige broers het kasteel ieder door een andere poort verlaten, komen ze aan weerszijden van de geschiedenis terecht.

De gevolgen van hun keuzes zullen het lot van de volgende generaties bepalen. Zo zal in het moeizame huwelijk van Nora de tweeling altijd een beslissende rol spelen. Als in de jaren vijftig haar opstandige dochter Elsie op een skivakantie de prins leert kennen, lijkt deze liefde even onmogelijk als noodzakelijk.

Locatie: onze boekhandel (Slotlaan 221, 3701 GE Zeist)
Aanvang: 15:00 uur
De High Tea die gelijktijdig met de lezing gehouden wordt, kost € 15,- maar wanneer u in het bezit bent van onze vrienden-app betaalt u €12.50
 
Kaarten voor deze overheerlijke High tea plus lezing zijn verkrijgbaar in de winkel. Bent u niet in de gelegenheid om vooraf kaarten te kopen, dan kunt u plaatsen reserveren via ons e-mailadres info@kramerenvandoorn.nl


  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris