Leesgroep: Normale Mensen

21 maart 2019

Leesgroepavond Normale Mensen

Op donderdag 21 maart organiseren we een leesgroepavond over Normale mensen van Sally Rooney.

In haar tweede roman vertelt Rooney de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Beiden groeien op in hetzelfde stadje in landelijk Ierland, waar hun verschillende werelden nauwelijks overlappen. Ze ontmoeten elkaar alleen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Als ze beiden naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt op die universiteit dat zich door de jaren heen een diepe band heeft gevormd. Normale mensen is een verhaal over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben, en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Een intense roman die je je eigen liefdes laat herbeleven.
De stem van de nieuwe generatie’ (The Guardian)

Sally Rooney (1991) debuteerde in 2017 met de veelgeprezen debuutroman Gesprekken met vrienden. De BBC heeft de rechten voor een televisieserie van Normale mensen gekocht, waarvoor Rooney zelf het script schrijft.

 

Wanneer:  donderdag 21 maart 2019
Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur
Plaats: onze winkel

Onze leesgroep heeft inmiddels een enthousiaste vaste kern, maar je kunt ook gewoon per boek aansluiten. Deelname is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is een persoonlijke aanmelding vooraf noodzakelijk (ook als je al eerder hebt meegedaan). Dat kan via info@kramerenvandoorn.nl (vóór 6 februari). Je naam en mobiele telefoonnummer onder vermelding van ‘leesgroep’ is voldoende. Daarna ontvang je een mail ter bevestiging van deelname. Uiteraard gaan we er vanuit dat je het boek hebt gelezen.

We verheugen ons op je komst!

PS: bevestiging van deelname volgt na 6 februari. Mocht je je hebben aangemeld en onverhoopt niet kunnen, dan ontvangen we ook graag tijdig een afmelding.

Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris