Onze Tips

Op deze pagina vindt u de tips van de boekverkopers van de Larense Boekhandel: Annelies, Brigit, Edith, Esther, Hester, Kirsten, Marianne & Tilly. Zij hebben vaak de nieuwste titels als eerste in handen en verslinden meerdere boeken per week.

Kirsten is vol van Leonardo da Vinci van Walter Isaacson

Kirsten

“Isaacson begon aan het boek omdat Leonardo da Vinci het ultieme voorbeeld is van het hoofdthema van Isaacsons eerdere biografieën: hoe het vermogen om verbanden te leggen tussen verschillende disciplines een sleutel is tot vernieuwing en genialiteit. Isaacson schreef eerder over onder andere Benjarmin Franklin, Steve Jobs en Albert Einstein. Behalve dat het inspirerend is om over de nieuwsgierigheid en de genialiteit van Da Vinci te lezen, is het ook een prachtig boek om in je handen te houden. Mooi uitgevoerd, met schitterende illustraties. Een aanrader!"

Annelies is vol van Dicht bij het einde, terug naar het begin van Irvin Yalom

Annelies

"Heb geen spijt van de dingen die je niet hebt gedaan. Zorg dat je tevreden bent met het leven dat je leidt. Weest goed voor jezelf en voor anderen. Dat zijn drie levenslessen die Irvin Yalom leerde in zijn lange loopbaan als psychiater en als schrijver. In zijn memoires kijkt hij terug op zijn eigen bewogen leven. Dicht bij het einde, terug naar het begin is het persoonlijkste boek dat de bestsellerauteur van onder andere Nietzsches tranen tot nu toe schreef. Het maakt de cirkel van zijn leven rond."

 

 

Brigit is vol van Monpelier Parade van Karl Geary

"De zestienjarige Sonny Knolls woont in een troosteloze arbeiderswijk in Dublin. Hij is van school gestuurd en is zijn enige 'kans' in het leven - leerling-slager worden - goed beu. Vervreemd van zijn familie en niet bestand tegen de beklemmende wereld waarin hij gevangen zit, sluit hij zich af door te drinken en te vechten tegen iedereen om hem heen. Maar dan ontmoet hij Vera Hatton: een knappe, intellectuele vrouw voor wie hij als een blok valt.

Montpelier Parade

Karl Geary

€ 19,99
In Montpelier parade weet Karl Geary met haarscherpe observaties de essentie van jeugdige bravoure, verwarring en eenzaamheid te vatten, in een roman

Esther is vol van De dag dat de zee weg was van Awee Prins

Esther

Wat een heerlijk fantasievol boek. Een geestig, vrolijk geïllustreerd boek voor iedereen!

Hester is vol van De wijn-spijsbijbel van Victoria Moore

Hester

“Eindelijk is er een prachtig verzorgd boek verschenen met een, nagenoeg, compleet overzicht welke wijnen mooi combineren bij gerechten. 
Maar ook andersom: je hebt een prachtige wijn liggen, wat past daar voor gerecht bij? Leuk detail, wijnmakers zelf geven maaltijd suggesties bij hun wijnen. Heldere indeling, duidelijke uitleg en met tussendoor heerlijke recepten!”

De wijn-spijsbijbel

Victoria Moore

€ 34,99
Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat

Marianne is vol van Harnas van Hansaplast van Charlotte Mutsaers

Marianne

“Charlotte Mutsaers viert dit jaar haar 75e verjaardag, onder andere met de verschijning van dit langverwachte boek. Een echte Mutsaers: ontroerend, absurd en hartverscheurend. De dood van haar broer riep veel vragen op, die leidde tot een zoektocht naar wie Barend eigenlijk was. En daardoor ook een zoektocht naar wie zij zelf is.

Harnas van Hansaplast

Charlotte Mutsaers

€ 20,99
'Vlak voor oudjaar 2001 werd mijn broer Barend dood op zijn bed gevonden in een gloednieuw pyjamajasje zonder broek. Geen gewone dood; hij was pas een

Tina is vol van De heilige Rita van Tommy Wieringa

 

“Tommy Wieringa in topvorm! Met dit boek keert hij terug naar de stijl van Joe Speedboot, het boek waar hij mee doorbrak. Tommy Wieringa heeft met zijn heel verschillende boeken laten zien dat hij niet maar één trucje beheerst, hij probeert verschillende dingen uit. De heilige Rita is een voltreffer, ademloos heb ik het uitgelezen.”

De heilige Rita

Tommy Wieringa

€ 19,99
Bijna vijftig jaar woont Paul Krüzen met zijn vader in een Saksische spookboerderij buiten Mariënveen, een vergeten dorp aan de grens. Eens zorgde zij
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris