Op deze pagina vindt u de tips van de boekverkopers van de Larense Boekhandel: Annelies, Birgit, Edith, Esther, Hester, Kirsten, Marianne & Tilly. Zij hebben vaak de nieuwste titels als eerste in handen en verslinden meerdere boeken per week.

Kirsten is vol van De uitweer van Amy Liptrot

Kirsten

"De uitweer van Amy Liptrot, een boek dat je omver blaast. Wat een indrukwekkend en hoopgevend boek over verslaving en herstel, met prachtige beschrijvingen van de Orkney eilanden. Amy Liptrot weet op een bijzondere manier de leegte en onbarmhartigheid van het landschap te vervlechten met de leegte en onbarmhartigheid van haar gedachten. Wat uiteindelijk overblijft is de hoop.

De uitweer

Amy Liptrot

€ 21,99
'De uitweer' van Amy Liptrot is een boek vol adembenemende natuurbeschrijvingen en ontwapenende memoires over verslaving en herstel, de stad en het eiland.Amy Liptrot brengt haar kindertijd door op de Orkneyeilanden, een eilandengroep ten noorden van Schotland.Haar jeugd bestaat uit de wisseling van de seizoenen, de geboorte en sterfte van de dieren, de bipolaire stoornis van haar vader en het weidse landschap. Als rusteloze tiener kan ze niet wachten om deze plek achter zich te laten.Zodra het

Annelies is vol van Het achtste leven (voor Brilka) van Nino Haratischwili

Annelies

"Wie mij vorig jaar had gezegd dat ik in één week een boek zou lezen van 1368 pagina's over een Georgische familie, had ik voor gek verklaard!

Door Nino Haratischwili werd ik vanaf het begin meegesleurd in haar verhaal Het achtste leven (voor Brilka). Ik ben nu 35 jaar boekverkoper en dit boek staat in mijn top 5 mooiste boeken ooit... Wat een fantastische prestatie.

In Duitsland kreeg het boek al vele literaire prijzen en hier in Nederland verdient het ook een massaal lezerspubliek.”

Het achtste leven (voor Brilka)

Nino Haratischwili

€ 34,99
Een monumentaal, Tolstojesk familie-epos dat zes generaties omspant tussen 1900 en nu. Acht levens van één Georgische familie, beginnend in een kleine stad tussen Georgië en Azerbaidzjan, waar een getalenteerde chocolatier zijn dochters grootbrengt en en passant een recept bedenkt voor een verrukkelijke chocoladedrank met gevaarlijke krachten. Het brengt hem rijkdom en aanzien, maar dat betekent in die tijd ook al spoedig een gevaar. Niza is de achterkleindochter van Stasia, een van de dochters

Esther is vol van Ragdoll van Daniel Cole

Esther

“Auteur Daniel Cole heeft in zijn boek Ragdoll de moordenaar een intelligente rol gegeven. Vanaf het begin werd ik gegrepen door de goed uitgedachte manier waarop de moordenaar zijn slachtoffers ombrengt. De schrijfstijl doet me denken aan de manier van Scandinavische auteurs. Een lekker spannend boek om mee op de bank te kruipen en in één keer uit te lezen.”

Ragdoll

Daniel Cole

€ 17,50
Voor liefhebbers van Samuel Bjørk komt nu het ijzingwekkende debuut Ragdoll van Daniel Cole. Laat je meenemen in dit razend spannende verhaal. Maar pas op voor de wolf in schaapskleren… Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd? Terwijl Wolf samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krij

Marianne is vol van Daar komen de vliegen van David Pefko

Marianne

“Dit boek van Pefko is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van effectenhandelaar en fraudeur Bernard Maddoff, bekend om zijn piramidespel dat pas aan het licht kwam bij het instorten van de beurs in 2008. Ook al kennen wij inmiddels het einde van het verhaal, dit boek leest als een goede serie waar je nog een aflevering van wilt zien…en nog een…en nog een… Met veel oog voor detail en personages die goed tot leven komen heeft Pefko een regelrechte niet-weg-te-leggen pageturner geschreven.”

Daar komen de vliegen

David Pefko

€ 19,99
Wat hebben de onvoorspelbare ups-and-downs in de aandelenmarkt, een bejaarde ex-ijskastenkoning met twijfels, een naderende beurscrash, vier Koreanen met allemaal dezelfde voornaam, Coney Island, een Chileense chauffeur met de naam Eduardo, een hondje dat net zijn Barkmitzwa heeft gevierd, een zonovergoten appartement aan 5th Avenue, Lorazepam, een kniezende diamanthandelaar, een beurshandelaar uit Kentucky die in New York zijn weg niet kan vinden, tien rijpe ananassen, een geniale wiskundige di
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
LIBRISBLZ2 : libris