Sinterklaasvoorleesmiddag

Koopzondag 26 november komt Naomi Tieman bij ons voorlezen uit haar geweldig leuke en vrolijke Het huis van Sinterklaas, een Sinterklaasverhaal op rijm. Wat gebeurt er in het huis van Sinterklaas als hij niet thuis is? Eindelijk komen we te weten wat de kleine Pietjes doen die nog niet groot genoeg zijn om met Sinterklaas mee naar Nederland te varen: die passen op het huis van Sinterklaas. En hoe...! Het is een vrolijke en originele invalshoek op het Sinterklaasverhaal; een feest om (voor) te lezen en heel leuk voor in de schoen.
Hoe leuk is het dat de schrijfster zelf bij ons komt voorlezen en wie weet komt Sinterklaas zélf ook luisteren naar Naomi!
Naomi leest twee keer voor: om 14.00 uur en om 15.00 uur.

Aanmelden hoeft niet maar is voor ons wel fijn en kan via mailen naar
info@leesteken.nl, of bellen naar 0299-771834

 

 

 

 

 

Leestekentip van de maand

 

 

Tommy Wieringa heeft me met deze roman getroffen in tet diepst van mijn ziel. Zelden heeft iemand het thema eenzaamheid beter onder woorden gebracht. En wat voor woorden. Het stilistisch gemak en de precisie zijn bewonderenswaardig. De troosteloosheid van de grensstreek voel je tot in je poriën. Er wordt veel overhoop gehaald. Het verdriet om een verdwenen moeder. De verhouding tussen een vader en een zoon die al tientallen jaren samen onder één dak wonen, het geweld dat onder invloed van de moderne tijd het dorp verandert en het onvermogen om echt contact te maken. Ontsnappen vergt moed, zoals dat van de gevluchte Rus die in een sproeivliegtuig neerstort in het maisveld achter de boerderij. Hij verlaat het dorp en ook de roman met de moeder van de hoofdpersoon in zijn kielzog. Voor wie niet durft en achterblijft is er de eenzaamheid die van de bladzijden afdruipt. Ik vond het mooi, heel mooi, ook het blauw van het omslag! José

Tommy Wieringa - De heilige Rita - €19,99

Aanmelden nieuwsbrief

De Wereld Draait Door ... Boek van de Maand oktober:

Manhattan Beach van Jennifer Egan

Boek -vd -maand -def

Ze weten álles van boeken, zien er maandelijks stapels nieuwe van én ze hebben een sterke mening: elke laatste dinsdag van de maand in DWDD een panel van vier boekverkopers met de boekenrubriek ‘Boek van de Maand’.

Boek van de Maand oktober (31-10-2017) in DWDD: Manhattan Beach van Jennifer Egan

Bekijk het 'DWDD'-archief

Libris Boeken Top 3

In de boekhandel en online verkopen we heel veel boeken. Welke boeken zijn er het meest over de toonbank gegaan? Hier vind je de 3 best verkochte boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken. Wil je liever per genre de boeken top 10 bekijken of de ebook top 10? Dat kan! 

Bekijk alle top 10 lijsten

Boeken in het Nieuws

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium.

Alle Boeken in het Nieuws

Verschijnt binnenkort, reserveer nu!

Reserveer alvast het nieuwste boek van je favoriete auteur of ontdek de allernieuwste boeken die deze maand verschijnen. Bekijk alle titels die deze maand verschijnen

Nieuw verschenen boeken

Er verschijnen heel veel nieuwe boeken op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie, kookboeken en kinderboeken. Wij maken wekelijks een selectie van de boeken die u niet mag missen.

Meer nieuwe boeken per genre

Ebook van de Week van € 14,99 voor € 4,99

Ebook -tag

Actieperiode: 17 t/m 23 november 2017

Bewaren

De buurjongen

Jan Siebelink

€ 4,99
Naast de familie Sievez woont Henk Wielheesen, die zijn moeder verliest als hij elf jaar is. Het is door toedoen van de buren dat hij in veiligheid wordt gebracht. Jan Siebelink geeft een beeld van een heel leven en een bijzondere vriendschap.

Kinderboek van de Week

Foto -Ineke -fcLees elke donderdag de tip van Ineke van Nispen over haar favoriete kinderboek van de week.

Elk jaar worden er vele boekenprijzen uitgereikt voor literatuur, koken, non-fictie, kookboeken, kinderboeken, spanning, historische boeken, debuten en nog veel meer. Hier vind je een actueel overzicht van alle bekroonde boeken.

Bekroonde boeken

Evenementen bij Libris

22
nov
Uitreiking NS Publieksprijs 2017 De NS Publieksprijs voor het Nederlandse Boek en de daaraan verbonden eretitel Boek van het Jaar heeft tot doel u de mogelijkheid te geven een prijs toe te kennen aan uw persoonlijke boekvoorkeur, om.. Meer informatie
28
nov
Boek van de Maand De Wereld Draait Door Meer informatie
05
dec
Sinterklaas Meer informatie
25
dec
Eerste kerstdag Meer informatie
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris