YAP! Young Adultfestival Purmerend

Op zondag 18 september is YAP! Hét Young Adultfestival in Purmerend. Met YAP! 2016 kun je de beste Young Adultauteurs ontmoeten en de leukste workshops volgen. YAP! wordt georgeorganiseerd als aftrap van Literatour, de boekenweek voor jongeren, die van 19 t/m 25 september plaatsvindt.

We presenteren een prachtig programma met topauteur Laure Eve aanwezig, de auteur van het dan net verschenen 'The Graces'. Het programma bestaat daarnaast uit Nederlandse auteurs, waaronder Natasza Tardio, en verschillende creatieve workshops en activiteiten, zoals het fantastische Dilemma op Dinsdagspel, een workshop handlettering, vriendschapsbandjes maken en een boekenbingo!

Wanneer?: Zondag 18 september
Hoe laat?: 13.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Waar?: P3 Purmerend, Purmersteenweg 17-19

Kaartjes kosten slechts €10.- (inclusief goodiebag!)

Je kunt op twee manieren aan kaartjes komen:
1. Kom langs in boekhandel Het Leesteken en betaal aan de kassa. Je krijgt dan een bevestigingsmailtje van ons, dat is je kaartje. Print de mail uit of laat hem zien op je telefoon.
2. Stuur een mail naar info@leesteken.nl. Wij sturen je dan de betaalgegevens toe. Maak het geld over. Wij mailen je een ontvangstbevestiging van je betaling, deze betaling vormt je kaartje. Print de mail uit of laat hem zien op je telefoon.

Facebook LogoHoud ook het Facebookevenement in de gaten voor de laatste informatie over YAP!

Facebook _instagramLike YA Leesteken op Facebook en Instagram @yaleesteken voor al het laatste nieuws over Young Adult-boeken

POP-UP BOOK SALE

Wij openen van 3 t/m 10 september een pop-up store op Breedstraat 35 boordevol supervoordelige boeken. Neem een kijkje en sla uw slag!

Vanwege een stortvoed aan prachtige, nieuwe titels aankomend najaar hebben we ruimtetekort in onze winkel en zullen wij in een pop-up store onze opruiming verkopen. Daarnaast verkopen we ook vele andere koopjes. Wilt u verzekerd zijn van de eerste keuze? Kom dan naar de VIP-avond op vrijdag 2 september van 18.00 tot 21.00 uur. De entree is gratis. Wij zorgen voor een hapje en een drankje!

Openingstijden van de pop-up store:

maandag        gesloten

dinsdag           10.00 - 17.00

woensdag       11.00 - 17.00

donderdag      11.00 - 17.00

vrijdag             11.00 - 17.00

zaterdag          11.00 - 17.00

  • banner banner

Nieuw verschenen boeken

Meer nieuwe boeken

Op het gebied van literatuur, spanning, non-fictie en kinderboeken

Rijks -Libris -400x 300

Tolino -vision 3-hd -Libris -400x 300

Geert -mak -Libris -400x 300

Ebook van de Week van € 9,99 voor € 4,99

  Actieperiode: 26 augustus t/m 1 september 2016

Naamloos -1Meer ebook & ereader acties

Zeven soorten honger

Dorrestein Renate

€ 4,99
Zeven soorten honger speelt zich af in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust, waar maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo's proberen kwijt te raken. In dit statige landhuis worden amper calorieën geserveerd en krijgt het begrip lichaamsbeweging nieuwe dimensies. Voor de gasten staat er veel op het spel: ze mogen pas weg als ze hun streefgewicht hebben bereikt. Wie opgeeft, betaalt een netto jaarinkomen als boete. En díe dreiging blijkt te werken. Toch kampen Nadine en De

Boeken in het Nieuws

Recent besproken boeken op de TV, de radio, in tijdschriften en in de dagbladen

Bij onder meer De Wereld Draait Door, Koffietijd, RTL Late Night, Met Het Oog op Morgen én in de bekende dagbladen en tijdschriften worden regelmatig boeken besproken en gerecenseerd. Libris zet ze op een rijtje: de laatst besproken als eerste en handig ingedeeld naar medium. Bekijk hier ons volledige overzicht van recent besproken en boeken in het nieuws

Heldenvdgrens -400x 300-Libris

Belangerijkste -boek -Libris 2-400x 300 (1)

Kbvd Mnd -aug -Libris -400x 300

Waarom Libris
Tot en met 31 augustus alle bestellingen in NL en BE GRATIS thuisbezorgd!
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
LIBRISBLZ2 : libris