Koop lokaal, ook online!

De zelfstandige boekhandels kunnen uw support goed gebruiken. Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. 

Veelgestelde vraag

Er wordt ons vaak gevraagd hoe wij nu het best gesteund kunnen worden. Dat is eigenlijk heel eenvoudig: blijf lezen, blijf boeken kopen en doe dit het liefst bij ons in de winkel of door je bestelling door te geven via info@leesteken.nl of 0299 771834. Indien gewenst bezorgen wij de boeken persoonlijk aan huis, soms zelfs al op dezelfde dag! Zie het bericht hieronder.

Bezorging aan huis

Wij bezorgen deze tijden aan huis!

Het Leesteken gelooft in boeken, zéker ook in tijden van isolatie: boeken houden ons gezelschap en houden ons in contact met (al dan niet fictieve) mensen en met de samenleving. Daarom brengen wij deze dagen de boeken langs bij iedereen die de deur niet uit kan of wil. Al wat nodig is, is mailen naar info@leesteken.nl, of tijdens openingstijden bellen naar 0299 771834. Wij brengen de boeken dan kosteloos z.s.m langs, ook buiten openingstijden.

Het Leesteken is gewoon geopend, wel sluiten wij 's middags om 17.00 uur  en vervallen de koopavonden en koopzondag. Wij houden de richtlijnen nauwkeurig in acht. Zo mogen er niet meer dan 3 klanten tegelijk in de winkel, kan er alleen met pin worden betaald en dient iedereen minimaal 1.5 meter afstand tot elkaar te houden.

banner banner

Aanmelden nieuwsbrief

Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is aanwezig dat de bezorging van uw bestelling of reactie van de klantenservice Libris.nl langer duurt. Onze excuses. Hier vindt u meer informatie over de bereikbaarheid van de Libris.nl klantenservice 

Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is aanwezig dat de bezorging van uw bestelling of reactie van de klantenservice Libris.nl langer duurt. Onze excuses. Hier vindt u meer informatie over de bereikbaarheid van de Libris.nl klantenservice en de maatregelen rondom de coronacrisis

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Wild | Harlan Coben | 9789022590034 € 20,99

Russisch voor beginners van Dominique Biebau wint Gouden Strop 2020

Het tuinfeest van Bettie Elias wint de Schaduwprijs

20 mei 2020 Via de website van het Algemeen Dagblad is de winnaar van de Gouden Strop "Russisch voor beginners" van Dominique Biebau, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek bekend gemaakt. De winnaar van de Schaduwprijs is "Het tuinfeest" van Bettie Elias voor het beste debuut.

 

Gebonden editie voor paperback prijs
Nu in de boekhandel verkrijgbaar!

Boekenvoordeel
3 halen, 2 betalen: € 12,50 voordeel op 7 romans

Alleen in de boekhandel
Omnibus Erfschuld + Smeltend ijs voor 7,99

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 29 mei t/m 4 juni 2020

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris