Koop lokaal, ook online!

De zelfstandige boekhandels kunnen uw support goed gebruiken. Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. 

Boekhandel Los is geopend

"Kunst voor thuis: een ieniemini boekwinkeltje fröbelen"

Corona legt ook de kunstwereld plat, maar thuis is er ook genoeg moois te zien en te doen. Vandaag: een boekwinkeltje knutselen.

BEELD ROBOTIME

‘Dat je je afvraagt: wat heb ik de hele avond gedaan? Nou, tien doosjes geknipt, gevouwen en geplakt. Fröbelen op de vierkante centimeter.’

‘Boekjes knippen, vouwen, rug lijmen, cover plakken.’

‘Oef, ik heb net de eerste kast geplakt. Zou hier nooit aan begonnen zijn in real life.’

Nieuwe rage in mijn timeline: een boekwinkeltje knutselen. Een beeldschoon piepklein boek­winkeltje van het type kneuterig/ gezellig antiquariaatje. Met gekleurde kastjes en een boekenladdertje, gezellige prentjes aan de muur en rolletjes pakpapier.

Maar anders dan Karina Schaap­man, die haar Muizenhuis volbouwt met kunstig hergebruikte rest­materialen, komt dit boekwinkeltje als bouwpakket; en met tutorials op YouTube. Het is nog niet zo makkelijk, blijkt als ik opmerkingen van bevriende bouwers zie.

Een lesje in geduld in tijden van intelligente lockdown. ‘Ik noem het ontspannen inspanning,’ zegt de literaire agent die via Instagram kond doet van zijn vorderingen.

Voor wie niet per se van boekwinkeltjes houdt, maar wel wil priegelen, check Cathy’s Flowerhouse, Simon’s Coffee Shop, Jason’s ­Kitchen etc. etc. etc.'

Marjolijn de Cocq

0nder andere verkrijgbaar bij Los. Wij hebben ook een grote collectie Engelse legpuzzels en bijzondere kleurboeken - ook voor volwassenen.

Wij bezorgen bestellingen in de buurt. Gratis.

 

 

 

Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is aanwezig dat de bezorging van uw bestelling of reactie van de klantenservice Libris.nl langer duurt. Onze excuses. Hier vindt u meer informatie over de bereikbaarheid van de Libris.nl klantenservice 

Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is aanwezig dat de bezorging van uw bestelling of reactie van de klantenservice Libris.nl langer duurt. Onze excuses. Hier vindt u meer informatie over de bereikbaarheid van de Libris.nl klantenservice en de maatregelen rondom de coronacrisis

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Wild | Harlan Coben | 9789022590034 € 20,99

Gebonden editie voor paperback prijs
Nu in de boekhandel verkrijgbaar!

Nieuwe folder!
De spannende boeken weken met een cadeautje van de (online) boekhandel

Alleen in de boekhandel
Omnibus Erfschuld + Smeltend ijs voor 7,99

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 29 mei t/m 4 juni 2020

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 21.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr2 : libris