VBoekbestellingen gratis bezorgd vanaf 15,- 

 VGratis afhalen en retour bij ruim 100 boekhandels

De Dierenpolitie
ISBN
9789048804368
Uitgever
Dutch Media uitgevers
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-06-2010
Taal
Nederlands
Bladzijden
207 pp.
Bindwijze
Hardcover
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

De Dierenpolitie

Op zoek naar de zeehondendief

Een spannend boek over het werk van de Dierenbescherming!
Het is zomervakantie. Beer, Merel en haar familie gaan naar Texel om daar drie weken te kamperen. Zodra ze op het eiland zijn, gaan Merel en Beer naar het strand. Daar vinden ze een zieke, uitgeputte zeehond. Zo gauw ze kunnen brengen ze het dier naar Ecomare, de zeehondenopvang van het eiland. Gelukkig nog net op tijd!

Als dank mogen Merel en Beer een paar dagen achter de schermen meehelpen. Daar leren ze zeehonden eten geven en zien ze hoe de zieke zeehond langzaam weer beter wordt.
Op een ochtend blijkt na de dagelijkse telling van de zeehonden dat de zieke zeehond is verdwenen.
Merel en Beer zetten hun dierenpolitiepetje op en gaan onmiddellijk op pad. Ze moeten wel haast maken, want de jonge zeehond is nog erg zwak en heeft dringend medicijnen nodig…

De dierenpolitie - Op zoek naar de zeehondendief is het vervolg op het succesvolle De dierenpolitie, waarvan meer dan 5.000 exemplaren zijn verkocht!
Niet leverbaar

Dit artikel wordt niet, of niet meer, door onze leveranciers aangeboden. Je kunt het dan ook niet via de webshop bestellen.

Wel kun je, via de link "Vraag de boekhandel", de boekhandel vragen of zij dit artikel nog op voorraad hebben, er aan kunnen komen, of een alternatief beschikbaar hebben.

Loading...

.