VBoekbestellingen gratis bezorgd vanaf 15,- 

 VGratis afhalen en retour bij ruim 100 boekhandels

Dik in mijn hoofd
ISBN
9789048800216
Uitgever
Dutch Media uitgevers
Druk vanaf
1e
Verschenen
23-08-2007
Taal
Nederlands
Bladzijden
223 pp.
Bindwijze
Paperback
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share

Dik in mijn hoofd

Roos is veertien. Ze voelt zich onzeker over zichzelf, over haar lichaam en over haar verliefdheid op een populaire jongen van school. Wanneer er een nieuw meisje in de klas komt, wordt Roos nog onzekerder. Dan begint ook de chaos in haar hooft. Ze begrijpt steeds minder van zichzelf, trekt zich meer en meer terug en maakt met iedereen ruzie. Ze vindt zichzelf dik, veel te dik en besluit drastisch te gaan lijnen. Eerst door niet meer te snoepen, dan door minder te eten en ten slotte door over te geven, laxeermiddelen te gebruiken en fanatiek te gaan sporten. Eindelijk heeft Roos het gevoel dat ze haar leven weer onder controle heeft. Op shool haalt ze alleen nog maar goede cijfers. Ze voelt zich gesteund door pro-ana sites op internet, die haar enige echte contact met de buitenwereld vormen. Roos wordt dunner en dunner, maar ze heeft niet door dat haar leven in gevaar komt.
'Ik heb Dik in mijn hoofd in een adem uitgelezen. Het verhaal heeft me geraakt, omdat het herkenbaar en soms ook confronterend is.' Liselotte (27), die zelf anorexia heeft gehad
Niet leverbaar

Dit artikel wordt niet, of niet meer, door onze leveranciers aangeboden. Je kunt het dan ook niet via de webshop bestellen.

Wel kun je, via de link "Vraag de boekhandel", de boekhandel vragen of zij dit artikel nog op voorraad hebben, er aan kunnen komen, of een alternatief beschikbaar hebben.

Loading...

.