Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober

Thema: Griezelen!

Kinderboekenweekgeschenk van Janneke Schotveld cadeau

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek is Griezelen

Je bent nooit te oud om te griezelen. Maar de grens tussen wat lekker griezelig is en wanneer het echt (te) eng wordt – de grens tussen fictie en werkelijkheid - ligt voor ieder anders. Monsters, spoken, nachtmerries, zombies, schaduwen, angsten, heksen, achtervolgers: er is een moment dat ze onder je huid of onder je bed kruipen. Door over ze te lezen kun je ze bedwingen, want het ‘kwaad’ wordt meestal wel overwonnen. Vandaar de populariteit van griezelseries als De Griezelbus (Paul van Loon), Kippenvel (R.L. Stine), Geestenjagers (Joseph Delaney) maar ook de Harry Potter-boeken en de reeks over Donderkat (Thijs Goverde).

Koop je tijdens de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) in de boekhandel of in de webshop voor € 10,00 of meer aan Nederlandstalige kinderboeken, dan ontvang je het geschenkboekje Kattensoep van Janneke Schotveld (Bekend van de Superjuffie-serie) met illustraties zijn van Annet Schaap CADEAU (zolang de voorraad strekt).
Je krijgt het ebook geschenk ook wanneer je voor € 10,00 of meer aan Nederlandstalige kinder ebooks koopt in onze webshop.

Over het Kinderboekenweekgeschenk
Boeli logeert met zijn kat Obama bij zijn opa. Er is iets vreemds aan de hand in opa’s buurt: er verdwijnen katten. Samen met opa’s buurmeisje Lucy probeert Boeli het mysterie op te lossen.
Wie zit er achter de mysterieuze kattenverdwijningen? En nog belangrijker: wat gebeurt er met de katten? Als ook Boeli’s eigen kat Obama verdwijnt, begint de tijd wel erg te dringen… 

Prentenboek Kinderboekenweek

Knikkeruil met knikkerzakje voor 6,95

Themalied Kinderboekenweek

Nieuw verschenen - kinderboeken

Bekijk alle boeken

De mooiste kinderboeken voor jong en oud

2 | Jacques Vriens | 9789000360192 € 17,50
5 | Paul van Loon | 9789025874551 € 14,99
pro-mbookslibr2 : libris