Wie zijn wij

Het team van Nauta Boek wordt gevormd door Daan & Carry Welboren, hun dochters en medefirmanten Cindy en Marrit en de medewerkers Natasja Wonder en Petra Geurts.

Over de winkel

Nauta Boek opende op 2 april 1987 haar deuren op de huidige plaats in de Parkstraat. Voor die tijd was zij onderdeel van de firma Nauta, gevestigd aan de Weverstraat. Meer informatie over de geschiedenis van de onderneming en betrokkenen personen leest u bij "Historie".

foto-home

In 1997 is de winkel uitgebreid en gedeeltelijk verbouwd. Aanvankelijk bestond het assortiment naast boeken, tijdschriften en wenskaarten ook uit schrijfwaren, filatelie en randartikelen. In 2001 werd de automatisering voor de boekenvoorraad en bestellingen ingevoerd. De ontwikkelingen in de branche werden altijd nauwlettend gevolgd en zo nodig toegepast. 

Na de eeuwwisseling werd verdere specialisatie doorgevoerd en het assortiment bestaat sindsdien uit boeken, tijdschriften en wenskaarten. Ook is er een bescheiden afdeling met muziekartikelen. 

In 2010 werd de winkel opnieuw uitgebreid en ingrijpend verbouwd. De huisstijl is gemoderniseerd en het logo vervangen. Een van de doelstellingen was meer ruimte voor publiek en artikelen en deze opzet is geslaagd. Nauta Boek is helemaal bij de tijd, maar nog altijd even vertrouwd.

Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris