Koop lokaal, ook online!

De zelfstandige boekhandels kunnen uw support goed gebruiken. Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. 

PeZZi PaZZi

Welkom bij PeZZi PaZZi

 

 

Eigenaresse Angelique Salvaggio heet u van harte welkom in de sfeervolle boekhandel in de leukste winkelstraat van Weesp.  Sinds 1 september 2018 is PeZZi PaZZi gevestigd in een monumentaal pand op nummer 46 in de Slijkstraat. We richten ons op mooie jeugdboeken en literatuur.

Wij helpen u graag in de winkel maar tevens online aan e-books, luisterboeken en gewenste bestellingen. 

 

Winkel en online

 

 

Graag geven wij advies over een passend boek voor degene die u wilt verassen met een prachtig cadeau. Ook hebben we een divers assortiment met cadeauartikelen voor jong en oud, waaronder de prachtige knustel- en stickerpakketjes van Djeco, logische denkspelletjes van Smartgames en de kaarstpelletjes van o.a. 999 games en Black Stories. U kunt ook bij ons terecht voor de wenskaarten/boekjes van Kakkerlakjes, Grafiquelien, Bloom your message en Forever Cards.

Actueel

Het zijn bijzondere tijden, maar PeZZi PaZZi is open.

Graag willen we alle klanten verzoeken om net als wij zelf de algemene richtlijnen in acht te nemen:

Afstand bewaren van 1 1/2 meter
Geen contante betalingen
Niet meer dan met vier mensen in de winkel, kinderen onder de 12 jaar tellen ook mee.
Kom alleen of maximaal 1 ouder en 1 kind.
Graag eerst de handen ontsmetten met de aangeboden hulpmiddelen, indien men de boeken wil oppakken en/of bekijken.
Kijk gerust rond, maar treuzel niet.

BEZORGSERVICE

Als je er niet op gerust bent maar wel graag wilt lezen, bezorgen we graag bij jullie thuis: een boek op de stoep! Dit kan per app naar 06 50 54 29 97 of via info@pezzipazzi.nl of hieronder op de website.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle acties, lezingen en nieuw te verschijnen boeken?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief >

 

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

De komende weken zullen we langer en vaker open zijn ivm de naderende feestdagen.

Vrijdag 27 november van 9:30 tot 20.00 uur
Zaterdag 28 november van 9:30 tot 17.00 uur
Zondag 29 november  van 13.00 tot 17.00 uur

Ma 30 november van 13.00 tot 18.00 uur
Di 1 december van 9:30 tot tot 18.00 uur
Woe 2 december van 9:30 tot 18:00 uur
Do 3 december van 9:30 tot tot 19.00 uur
Vrij 4 december van 9:30 tot 19.00 uur
Za 5 december van 9:30 tot 17.00 uur

Rond de kerstdagen zijn er nog meer extra openstellingen. Daar zullen we nog nader over berichten.

 

 

 

Najaar 2020: Winkel slim, koop op tijd!

PeZZi PaZZi is klaar voor cadeautjes voor de hele maand december. U kunt uw verlanglijstje bij ons inleveren en dan zorgen we dat het klaarstaat op het afgesproken moment, mooi ingepakt voor elke gelegenheid die u wenst. Verder hebben we onze openingstijden verruimd, zoals de maandag open, tot het einde van het jaar.

Specifieke wensen, zoals privé winkelen, kunt u aangeven via info@pezzipazzi.nl.

 

WHITE GOBLIN SPELLEN

Voor het najaar en de naderende feestdagen hebben wij ons assortiment uitgebreid met de mooie, uitdagende spellen van White Goblin, leuk voor diverse leeftijden en samenstellingen. Zo hebben wij oa Sushi Go, Qwixx, The Game, Codenames en The Mind in huis.

 

     

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Vad3r | Pepijn Lanen | 9789026353932 € 22,50
Han | Min Jin Lee | 9789029093743 € 24,99
Troje | Stephen Fry | 9789400406865 € 24,99
V2 | Robert Harris | 9789403106717 € 20,99

Deel 3 Nevermoor reeks vanaf nu in de boekhandel en online

Spookpokken - De jacht op Morrigan Crow

Jessica Townsend

€ 18,99
Spookpokken – De jacht op Morrigan Crow van Jessica Townsend is het derde deel van de bestsellerserie Nevermoor, die door de Griffeljury is bekroond met een Vlag en Wimpel. Morrigan Crow heeft het eerste jaar als leerling van het Wondergenootschap overleefd. Nu wacht haar een nieuwe uitdaging: het beheersen van haar Wondersmid-krachten. Ondertussen zijn veel Wondieren besmet met een virus die ze verandert in hersenloze, boosaardige wezens. Dit kan volgens de Nevermorianen het werk van maar één persoon zijn: Wondersmid Ezra Windbuil. Maar binnen de muren van de campus weet iedereen dat er nóg een Wondersmid is: Morrigan Crow. Ze moet nu een geneesmiddel tegen de Spookpokken zien te vinden om niet alleen Nevermoor, maar ook haar eigen leven te redden… Over Nevermoor: ‘Door de gedetailleerd uitgewerkte, zorgvuldig opgebouwde tovenaarswereld en door de fantastische karakters heeft Jessica Townsend in Nevermoor een geheel eigen en origineel universum geschapen.’ Uit het juryrapport van de Griffeljury ‘Een magisch leesavontuur dat je in een wervelwind uitleest.’ Leesfeest.nl

Cadeautip: Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar

Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar

Sue Townsend

€ 19,99
Het leven van een puber is niet makkelijk. Vraag dat maar aan Adrian Mole! In zijn dagboek beschrijft hij hoe zijn ouders de hond dronken voeren, hoe de buurman wel heel vaak bij zijn moeder langsgaat, en dat hij zelf hopeloos verliefd is op zijn nieuwe klasgenootje Pandora. Adrian is ervan overtuigd dat hij een intellectueel is. Maar zijn anderen het daar wel mee eens? En kan iemand hem vertellen hoe je omgaat met pestkoppen, puistjes en een ontluikend libido? Adrian Mole is al bijna veertig jaar een internationale bestseller. In de gloednieuwe, messcherpe vertaling van Sylvia Witteman is dit boek een must-read voor alle liefhebbers van geestige romans. Herkenbaar, fris en ontzettend grappig – een kruising tussen Hendrik Groen en Bridget Jones.

Uitgelicht! De zoete zusjes vieren Sinterklaas

De zoete zusjes vieren Sinterklaas

Hanneke de Zoete

€ 12,99
‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond? Bekend van YouTube-kanaal De zoete zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter, een zoekplaat én een recept voor pepernoten!

Boekennieuws

De meeste mensen deugen van Rutger Bregman wint NS Publieksprijs 2020

18-11-2020 De meeste mensen deugen van Rutger Bregman (de Correspondent) heeft de NS Publieksprijs 2020 gewonnen en is daarmee het Boek van..

Oek de Jong wint de Boekenbon Literatuur Prijs

12-11-2020 Oek de Jong heeft de Boekenbon Literatuur Prijs gewonnen voor zijn roman ‘Zwarte schuur’. De voorzitter van de Stichting..

De Grote Vriendelijke Podcast wint de Dutch Podcast Award

5-11-2020 Vanochtend heeft BNR Nieuwsradio bekendgemaakt dat De Grote Vriendelijke Podcast de Dutch Podcast Award in de categorie Cultuur..
Lees verder

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 20 november t/m 26 november 2020

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
pro-mbookslibr2 : libris