Paperback

€ 35,87

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging van al uw bestellingen
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 10 januari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Arnold Bennett (27 mei 1867 - 27 maart 1931) was een Engelse schrijver. Hij is vooral bekend als romanschrijver, maar hij werkte ook op andere gebieden zoals journalistiek, propaganda en film.

In deze trilogie bespreekt Arnold Bennett methodes om jouw leven te verbeteren en hoe jij meer controle krijgt over wat er met jou gebeurt en in jou. In het boek "Hoe men met 24 uur per dag kan leven", beschrijft hij duidelijk de methode hoe jij jouw tijd effectiever kunt gebruiken. Het is een vorm van time management, die niet nieuw is, maar waarschijnlijk wel wordt vergeten door veel van de hedendaagse adviseurs die jou vertellen om jouw taken een prioriteit te geven en dan uit te voeren in de volgorde van belangrijkheid. Het leert jou hoe jij tijd vrijmaakt voor persoonlijke verbetering of andere activiteiten die jij naast jouw werk als relevant beschouwt.

In het boek "Geestelijke efficiëntie en andere tips voor mannen en vrouwen" deelt hij zijn gedachten over het trainen van jouw geest, het organiseren van jouw leven, huwelijk, geluk en andere filosofieën. Het boek doorstaat de tand des tijds, en veel ervan is nog steeds relevant en amusant - misschien nog wel meer, bijna 100 jaar later, dan toen het oorspronkelijk werd geschreven.

"De menselijke machine" bevat informatie die een persoon nodig heeft voor een soepele relatie met zijn collega's en superieuren. Dat wil zeggen dat het gaat over jou. Arnold Bennett leert jou op een overtuigende wijze hoe om te gaan met mensen in de wereld van vandaag en daarmee veel van de spanningen of zorgen te voorkomen die anders zouden kunnen ontstaan. Het biedt jou een methode hoe jij het eigen mentale gedrag kunt verbeteren.
ISBN
9789077662427
Vorm
Paperback
Uitgever
Fountain of Inspiration
Druk
1e
Verschenen
01-08-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
234 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris