Karin Slaughter Signeersessie

maandag 18 juni 2018 11:30
Karin Slaughter Signeersessie

Save the date!

De Queen of Crime, Karin Slaughter, komt op haar tour door Nederland ook bij ons in de boekhandel signeren

Signeersessie Karin Slaughter
Maandag 18 juni / 11:30-13:00 uur / in de boekhandel

VIP programma: vanaf 10:30uur koffie/thee taart etc. reserveer een tafel en kom vooraan in de rij. mail@heleneskeuken.nl

Met verschijnen van haar nieuwste thriller Gespleten gaat de Queen of Crime, Karin Slaughter, weer op tournee door Nederland. We zijn trots dat ze deze keer ook onze boekhandel in Bergen op Zoom aandoet! Breng een goed humeur en wat geduld mee, er zal een wachttijd zijn. 

Karin Slaughter is een van ’s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar thrillers – stuk voor stuk internationale bestsellers – zijn in 36 landen verschenen en verkochten wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren. Slaughter grijpt als auteur de kans om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Zo speelt geweld tegen vrouwen een belangrijke rol in haar werk. Momenteel werkt Slaughter aan een nieuwe Will Trent-thriller die in de zomer van 2019 zal verschijnen.

Over Gespleten

Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Ze weet dat Laura een onopvallend maar tevreden bestaan leidt en nooit iets voor haar verborgen zou houden.

Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura elke week lunchen onder vuur wordt genomen ziet Andrea een heel andere kant van haar. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea.

Dan blijkt dat de schutter het op haar moeder gemunt had. De politie wil weten waarom, maar Laura weigert elke medewerking. Dan ontdekt Andrea dat haar moeder zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is. 

Wat heeft Laura op haar geweten? Waarom zien anderen haar liever dood dan levend? En kun je iemand nog vertrouwen als die een volslagen vreemde blijkt te zijn – ook als diegene je moeder is?

      
  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris