LEZING Lammert Kamphuis

donderdag 25 oktober 2018 20:00
LEZING Lammert Kamphuis

Een weergaloos leven, wie wil dat niet? Maar hoe het te bereiken?! Voor het leven is er geen generale repetitie. Je hebt slechts één kans. Zelfhulpboeken in overvloed, maar waarom niet te rade gaan bij de filosofie?
Filosoof Lammert Kamphuis vertelt ons 25 oktober hoe zowel eeuwenoude als hedendaagse denkers je kunnen bijstaan in het alledaagse leven.

Lammert Kamphuis (1983) is afgestudeerd in de filosofie aan de Universiteit Utrecht, de theologie aan de Theologische Universiteit in Kampen en heeft een eerstegraads docentenbevoegdheid gehaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn studies is hij begonnen als docent filosofie op middelbare scholen, hogescholen en universiteit.
In 2014 startte hij zijn eigen onderneming en werkt sindsdien als freelance filosoof voor veel verschillende soorten opdrachtgevers. Ook is hij als Head of Faculty verbonden aan The School of Life Amsterdam.
Kamphuis filosofeert graag in de geest van Socrates, die ooit stelde dat een filosoof als een vroedvrouw is. Beiden helpen om datgene wat in anderen leeft naar buiten te brengen: de vroedvrouw een baby, de filosoof ideeën, intuïties, aannames en denkbeelden. Op deze manier bijdragen aan zelfkennis doet Lammert het allerliefst.
✖️
De bundel 'Filosofie voor een weergaloos leven' biedt, in achttien prikkelende stukken, troost, geeft rust, verrijkt vriendschappen, creëert begrip voor andersdenkenden en leidt tot meer plezier in je werk.
✖️

Locatie:
Protestantse Kerkgemeenschap Woensdrecht
Dorpsstraat 10, 4641 HW Ossendrecht, Netherlands

Entree: 7,50
Aanmelden: info@quistboeken.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris