april

Bookstore Day met Michel Krielaars

zaterdag 14 april 2018

* * * * * Onze speciale gast om 13.00 uur is Michel Krielaars. Hij schreef "Het brilletje van Tsjechov" en "Alles voor het moederland". Thema van deze dag is  "Rusland"  met accordeon, zang, Russische hapjes en van Berezka uit Dinxperlo Russische specialiteiten.

Meer informatie

Paul van Loon

zaterdag 21 april 2018

* * * * * Paul van Loon komt bij ons op bezoek. HOERA! Een vrolijk programma van voorlezen, zingen met gitaarmuziek, een vragenrondje en signeersessie.

 

Meer informatie

mei

Corine Hartman

zaterdag 19 mei 2018

* * * * * Signeren en de Achterhoekse Boekpresentatie van "Groen licht". De Special Olympics in Doetinchem zijn decor in deze thriller, maar ook Jovink, Zwembad Rozengaarde, Golfbaan 't Zelle en Paardensportcentrum Lichtenvoorde. 

Meer informatie

Bullet journal workshop

zaterdag 26 mei 2018

* * * * * Op 26 mei kunt u bij ons in de winkel meedoen aan een workshop Bullet Journal invullen en prachtig versieren van 10.30 - 12.30 uur. Docente is Tessa Loos van www.doodleloosie.com

De workshop is zowel voor starters als mensen die al een Bujo hebben. Tessa legt het hoe en waarom uit van een Bujo en helpt tijdens de workshop om een Bujo op te zetten.

Deeelname is €7,50 en je kunt je opgegeven via FB, of bel met de winkel 0314-323119

 

 

 

 

Meer informatie

juni

Karin Slaughter

zaterdag 16 juni 2018

* * * * * Karin Slaughter is de speciale gast van Raadgeep en Berrevoets  en de Bibliotheek.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie