Libris.nl Luisterboeken-app voor Android en iOS

Download de gratis Libris Luisterboeken-app en luister gratis de "De buitenjongen" van Paolo Cognetti

Geldig van 1 t/m 31 juli 2019

Hoe werkt de actie!

Download voor 31 juli 2019 de Libris Luisterboeken-app en ontvang gratis het luisterboek "De buitenjongen" van Paolo Cognetti.

Nadat je de Libris Luisterboeken-app hebt gedownload en bent ingelogd met je Libris.nl account, zie je in het menu "geschenken" het gratis luisterboek "De buitenjongen" staan.

Heb je de Libris Luisterboeken-app al gedownload en ben je al ingelogd? Ook dan profiteer je van het gratis luisterboek. "De buitenjongen" staat dan al voor je klaar in de app.

Veel luisterplezier!

Libris.nl Luisterboeken’-app voor Android en iOS

Libris.nl heeft een eigen app voor iedereen met een Android smartphone of tablet en voor iedereen met een iPhone, iPad en iPod Touch. De ‘Libris.nl Luisterboeken’-app is gratis en maakt het downloaden en afspelen van uw aankopen bij Libris.nl heel eenvoudig.

Alle digitale luisterboeken die u ooit bij Libris.nl heeft gekocht kunt u met de app downloaden en afspelen. Om opslagruimte te besparen kunt u de luisterboeken ook weer verwijderen (en later opnieuw downloaden).

De Libris.nl Luisterboeken-app onthoudt precies waar u bent bij het beluisteren van een luisterboek. Het is ook mogelijk tussendoor naar een ander luisterboek te luisteren. De luisterposities van elk incompleet afgespeeld luisterboek worden allemaal onthouden.

U kunt blijven luisteren terwijl u andere dingen doet op uw device, want de Libris.nl Luisterboeken-app speelt op de achtergrond door.

De Libris.nl Luisterboeken-app ondersteunt alle Android apparaten vanaf Android 4.4 en hoger. Klik op het logo of deze link naar de Google Play Store om de ‘Libris.nl Luisterboeken’-app te downloaden en installeren. U kan ook zoeken naar 'Libris.nl Luisterboeken' in de app store op uw Android smartphone of tablet.

De Libris.nl Luisterboeken-app ondersteunt alle Apple apparaten met iOS versie 9.3 en hoger. Klik op het icoon of deze link naar de iTunes Store om de ‘Libris.nl Luisterboeken’-app te downloaden en installeren. U kan ook zoeken naar 'Libris.nl Luisterboeken' in de app store op uw iPhone, iPad of iPhone Touch. 

Aankopen inladen
U moet eenmalig uw login-naam (e-mailadres) en wachtwoord in de Libris.nl Luisterboeken-app invoeren. Dat zijn dezelfde gegevens als u hier op de website van Libris.nl gebruikt. Vervolgens wordt automatisch uw complete aankoopoverzicht ingeladen.

Een luisterboek wordt pas in de app gedownload als u dit wil afspelen. Is er weinig opslagruimte beschikbaar, dan kunt u een eenmaal beluisterd luisterboek ook weer van het apparaat verwijderen.

Gebruik de ververs-knop boven in de Libris.nl Luisterboeken-app om de aankopen te actualiseren als u nieuwe luisterboeken gekocht heeft.


Wij horen graag van u!

Heeft u vragen of tips? Stuur een mail naar klantenservice@libris.nl.
Vindt u het een leuke app? Plaats dan een recensie in de appstore.

Waarom Libris.nl
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Ruim 180 aangesloten Libris- en Blz.-boekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris