VVV LekkerNijkerk.nl

Contactgegevens

VVV Informatiepunt Nijkerk
Verlaat 13 
3861 AA Nijkerk
033 2452712 of stel je vraag per mail
Contactpersoon voor de VVV in Nijkerk is Lisette Noordzij van Boekhandel Roodbeen.

Cadeaubonnen online
Bestel gemakkelijk en snel uw cadeaubonnen online.

LekkerNijkerk.nl
Er zijn verschillende leuke dingen te doen in Nijkerk op ieder willekeurig moment.  Er wordt ook ontzettend veel georganiseerd in Nijkerk, deze activiteiten worden verzameld op de website www.LekkerNijkerk.nl. Als organisator kun je ook online je activiteiten aanleveren. Deze komen dan op de website van LekkerNijkerk te staan, maar ook op de landelijke site van VVV Nederland.

Klompenpaden
Rondom Nijkerk zijn verschillende klompenpaden te lopen. Uiteraard zijn deze te koop in de winkel. Een Klompenpadroute kost € 2,00.
Bijvoorbeeld Klompenpad Oldenaller: Ontdek het mooie buitengebied van Putten op en rondom landgoed Oldenaller. Wandelen door kasteelbos, over boerenland, langs houtwallen, beken en over heide. Ervaar de rust van een eeuwenoud landgoed. De afwisseling van cultuur en natuur bepaalt hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Culinaire stadswandeling
De culinaire stadswandelingen worden in twee vormen gegeven: een middagwandeling en een avondwandeling. Bij de middagwandeling is een lunch en diverse hapjes inbegrepen en bij de avondwandeling een 5-gangendiner. De wandeling voert via de Postkamer langs Het Atelier en het Museum Nijkerk om te eindigen bij restaurant de Dolle Joncker. Op alle plekken is een klein hapje of gerecht te eten, die bij de prijs inbegrepen zitten. De culinaire stadswandeling is voor iedereen beschikbaar (particulieren en bedrijven) voor minimaal 6 personen als lunch op donderdag en diner op vrijdag. Op andere dagen alleen op aanvraag. Eventueel belangstellenden kunnen hun kaartje kopen bij Museum Nijkerk. Inlichtingen over de mogelijkheden en prijs bij Museum Nijkerk.

Cultuurhistorische fietstocht
Ontdek het mooie buitengebied van Nijkerk. Om inwoners en bezoekers kennis te laten maken met de schoonheid en interessante geschiedenis van het Nijkerkse landschap is een 32 kilometerlange fietsroute uitgezet. Route te koop voor € 3,95 in de boekhandel.

Stadswandelingen
Een leuke activiteit om eens te doen: stadswandelingen door het historische centrum van Nijkerk! Stadswandelingen onder leiding van een gids kost € 5,00 p.p. (groepskorting mogelijk). Elke woensdagmiddag verzorgd Museum Nijkerk van mei tot en met september om 14.00 uur een stadswandeling waarvoor u zonder opgave naar het museum kunt komen. Graag verzorgen zij op verzoek (voor een groep) ook een wandeling op afspraak. Voor actuele informatie kijk je op de site van Museum Nijkerk.

Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris