Paperback

€ 6,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Arjen Lubach
Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend

Op zijn vierentwintigste is Benjamin al twaalf jaar wees. Zijn schuldgevoel heeft hem naar het buitenland gedreven, daar verkeert hij in gezelschap van toevallige vriendinnen en zijn gedachten. Met onderkoelde humor vertelt hij over zijn leven en de mensen die daarin een belangrijke rol hebben gespeeld. Over Lotte, die op een dag zijn leven binnenviel. Over zijn moeder, die hij wel heeft gekend, maar niet lang genoeg om net zoveel over haar te weten als oom Otto. En over zijn vader, die hij nooit heeft gekend maar op wie hij erg schijnt te lijken.

Arjen Lubach (1979) studeerde Spaans, Zweeds en filosofie aan de universiteit van Groningen. Na een ongeplande hitnotering op nummer 2 van de hitlijsten vertrok hij zonder bul naar het westen om te werken als radio-, televisie- en theatermaker. Inmiddels is hij freelance tekstschrijver in Amsterdam. In 2008 verscheen zijn tweede roman, Bastaardsuiker.
ISBN
9789041708120
Vorm
Paperback
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
Druk
1e
Verschenen
23-03-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
252 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris