16-09-2017 De winnaars van de hoofdprijzen van het Rad van Schellen zijn bekend


De hoofdprijzen van het "Rad van Schellen" zijn deze week uitgereikt. Dirk van Hedel uit Veghel is de winnaar van de 4 Eftelingkaarten die mede mogelijk gemaakt zij door Travelcenter De Wit. De Sneakers, mede mogelijk gemaakt door Go-Go Shoes, gaan naar Sanne van Stiphout uit Vorstenbosch. De beide rugzakken met een broodtrommel zijn gewonnen door Walter te Baerts uit Veghel en Guusje Kerkhof uit Erp en werden mede mogelijk gemaakt door Interstat uit Veghel.

 

 

19-10-2016 Loes Kerkhof winnaar 100 jaar Roald Dahl puzzel

En de winnaar van de 100 jaar Roald Dahl puzzel is......Loes Kerkhof. Loes heeft zich helemaal suf gepuzzeld maar uiteindelijk heeft ze het juiste aantal klinkers weten te vinden in de moeilijke puzzel. Loes mocht de prijs in ontvangst nemen van Janneke, medewerkster bij SCHELLEN en natuurlijk bestond de prijs uit boeken van Roald Dahl. Loes liet weten dat ze op dit moment aan het lezen was in het boek "Mathilda" van natuurlijk Roald dahl. De prijs had niet beter terecht kunnen komen.

 

 

17-9-2016 De winnaars van het Rad van SCHELLEN zijn bekend

Tijdens de schoolperiode werd er volop aan het Rad van SCHELLEN gedraaid.
Vele directe prijzen werden gewonnen en ook werd er volop kans gemaakt op de Fiets, de Danscursus en de Tablet. Afgelopen week zijn de winnaars getrokken en gaan we Heleen Bouwman blij maken met de Fiets die mede mogelijk wordt gemaakt door Aart Tweewielers, gaan we Amber Wassenberg verblijden met een Danscursus naar keuze bij Danscentrum van de Burgt en Gaat Stan Rijkers de prachtige Tablet in ontvangst nemen bij The Phonehouse Veghel. Foto's van de uitreikingen die komende week gaan plaatsvinden volgen binnenkort op onze Facebook pagina en op onze website.