Levering via PostNL: Momenteel is er topdrukte bij de pakketvervoerders, daarom hebben we onze levertijd moeten aanpassen. Wij verwachten dat de bestellingen die vandaag geplaatst worden vóór 15:00 uur morgen worden uitgeleverd.

Tip! Wilt u meer zekerheid dat u uw cadeau op tijd in huis hebt? Overweeg eens uw bestelling te reserveren en op te halen bij de boekhandel. Daar zijn duizenden titels op voorraad.

Levering via PostNL: Ondanks dat we op werkdagen bestellingen voor 15.00 uur dezelfde dag nog aanleveren bij PostNL, kan een klein gedeelte van de pakketjes vertraging oplopen door topdrukte bij PostNL. Tip! Wilt u er zeker van zijn dat u uw cadeau op tijd in huis hebt? Overweeg eens uw bestelling online te reserveren en af te halen in onze boekhandel. Wij hebben duizenden titels op voorraad. Bovendien wordt onze boekhandel bevoorraad door een andere vervoerder en heeft u uw bestelling snel in handen.

Gebonden

€ 25,00

Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag thuisbezorgd
Gratis bezorging van al uw bestellingen
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 10 januari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Hoe maak je zelf naan, tortilla’s, croissants of een brioche? Met Vers deeg leer je de basis van het bakken, met waar nodig een handig stappenplan. Bovendien volgt na elke basistechniek een aantal recepten waarin je het geleerde kunt toepassen. Heb je zelf brood gemaakt en wordt het oud? Verwerk het dan in een uiensoep of een lekkere caesarsalade. Met ruim tachtig recepten voor zoet en hartig laat Claudia Damen zien hoe je basisrecepten kunt uitbouwen naar bijzondere en moeilijkere gerechten.

‘Dit héérlijke kookboek neemt je mee naar de basis van gerechten waar we allemaal van houden. Van vers brood en zelfgemaakte croissants tot aan naan, bagels en pasta. Dit kookboek zou wat mij betreft iedereen in huis moeten hebben!’ – beaufood.nl

‘Wie bakken oubollig vindt, vergist zich mooi. Nooit gedacht dat bloem zo sexy kon zijn. Vers deeg is meer dan een ‘deeglijk’ boek. Watertanden, schuimbekken van de eerste tot de laatste pagina.’ – The Messy Chef

‘De prachtige foto’s en de heerlijke recepten maken dat je meteen de keuken wilt induiken om te gaan koken en bakken. Je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn om de gerechten klaar te maken. Wij krijgen er in ieder geval enorme honger van!’ – Familie over de Kook

ISBN
9789038808376
Vorm
Gebonden
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Druk
1e
Verschenen
08-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
208 pp.
Genre
Koken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris