2018

november

Black Friday 21.00 - 23.00 uur!

vrijdag 23 november 2018

Vrijdag 23 november zijn alle winkels in Hoofddorp Centrum geopend tot middernacht. Shop till you drop. Of beter: in alle rust en op je gemak alvast je cadeautjes scoren bij de boekhandel met alle service die je van ons gewend bent én meer.....

Meer informatie

Mart Smeets bezoekt en signeert!

zaterdag 24 november 2018

Zijn nieuwe boek Afzien ligt net in de winkel. Ter gelegenheid daarvan komt Mart Smeets zaterdag 24 november naar Hoofddorp. Zijn nieuwe boek is dan natuurlijk te koop, Mart Smeets is gaarne bereid het voor u te signeren.

Voor een gesigneerd Sint- of Kerstcadeau, of gewoon zomaar voor u zelf, komt u zaterdag 24 november tussen 14.00 en 15.00 uur naar boekhandel Stevens.

Mart Smeets is al een halve eeuw sportjournalist. Of het nu om schaatsen, wielrennen, tennis, voetbal, basketbal, honkbal, football, zwemmen of golf gaat, Smeets schrijft er bevlogen verhalen over, gebaseerd op zijn eigen ervaringen tussen de sporters en zijn ongeëvenaarde parate kennis.

In Afzien neemt hij de lezer mee naar de voor Nederland zo succesvolle Winterspelen in Zuid-Korea; naar de topprestaties van Dumoulin, Kruijswijk, Froome, Geraint Thomas en Yates in Giro, Tour en Vuelta; en naar de verbluffende solo van Anna van der Breggen bij het WK vrouwen. Hij volgt tennisster Kiki Bertens bij haar doorbraak naar de wereldtop maar ziet de herfst voor Federer intreden, hij is ontroerd door de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden en ziet Max Verstappen steeds beter worden, en hij legt uit waarom de basketballers LeBron James en Michael Jordan onvergelijkbaar zijn. Het is maar een kleine greep uit de vele enthousiasmerende Smeets-verhalen in dit boek.

Mart Smeets (1947) werkte van 1973 tot 2016 voor Studio Sport. Nu werkt hij o.a. voor EenVandaag Radio en voor Ziggo Sport en schrijft hij, naast boeken, diverse columns.

Meer informatie

2019

januari

Leesclubbijeenkomst Wachten op Noora

dinsdag 15 januari 2019

Naast lezen hebben wij nog een grote hobby: praten over gelezen boeken. We merken vaak dat u dat ook graag doet.

Daarom hebben wij een vrijblijvende leesclub gestart. Wij kiezen een mooi boek en u kunt per titel kiezen of u wilt mee lezen.

Meedoen? Meld je aan, in de winkel of per mail info@boekhandelstevens.nl

Het is van 19 tot ongeveer 21 uur. Toegang is 5,- en is inclusief koffie/thee.

Meer informatie