februari

Tekenworkshop ivm WIN EEN JAAR GRATIS BOEKEN! (8 - 14 jaar)

vrijdag 9 februari 2018

We organiseren bij de start van Geef een boek cadeau een wedstrijd: Wie tekent de mooiste trol, moen, aardman of gevaarlijke vogelheks?

Bastiaan – naast boekverkoper ook docent tekenen & schilderen - geeft vrijdag 9 februari om 16.00 uur een korte workshop met tekentips. Daarna kunnen de kinderen onder zijn begeleiding een uur in de boekhandel aan de gang, tot 17.30 uur. Voor materialen wordt gezorgd.

Krijg je je tekening niet af, of kun je niet, maar wil je wel meedoen aan de wedstrijd -geen paniek- je kunt de tekening nog de hele maand februari inleveren. Wat je kunt winnen? Een heel jaar lang iedere maand een gratis boek!

Let op: er zijn 30 plaatsen beschikbaar, vol = vol! Aanmelden kan hier

 

Meer informatie

maart

Uitnodiging boekpresentatie DANS! (10 - 15 jaar)

vrijdag 2 maart 2018

Hoe moet je als dochter van een beroemde danser je eigen dromen waarmaken?

Gouden Griffel-winnares Mireille Geus heeft een hartverwarmend boek geschreven voor jeugd vanaf 10 jaar over ouderliefde, onzekerheid en het volgen van je droom.

Vrijdag 2 maart a.s. 16.00 uur presenteert zij met haar uitgeverij Lemniscaat haar nieuwe boek Dans! bij Boekhandel Stevens, Nieuweweg 63 in Hoofddorp. Er is dans van Pier K, en natuurlijk een hapje en een drankje.

Over het boek:

Maxime danst, net als haar vader. Hij is een wereldberoemde danser. Wil zij ook zo beroemd worden? Zal ze slagen voor de auditie bij de beroemde balletopleiding? Voorlopig houdt ze het geheim voor haar vader maar alles veranderd als hij onverwachts terugkomt van een optreden in Rusland...

Iedereen is van harte welkom, toegang is gratis. 

Meer informatie

Leesclubbijeenkomst 'De moord op de Commendatore'

dinsdag 13 maart 2018

Naast lezen hebben wij nog een grote hobby: praten over gelezen boeken. We merken vaak dat u dat ook graag doet.

Daarom hebben wij een vrijblijvende leesclub gestart. Wij kiezen een mooi boek en u kunt per titel kiezen of u wilt mee lezen. We prikken een datum en bespreken op die dag wat we van het boek vonden en wat we er uit hebben gehaald. Een leuke, ongedwongen avond!

Meer informatie