oktober

Sokkenvriendje maken (6 jaar en ouder)

woensdag 10 oktober 2018
Woensdag 10 oktober van 14.00 tot 15.00 uur gaat Heike met kinderen vanaf 6 jaar een lief sokkenvriendje maken. Neem zelf een oude sok mee, wij zorgen voor de spullen om er iets moois van te maken. Graag even van te voren aanmelden, toegang is gratis.

 

Meer informatie

Kinderboekenschrijversfeest (6 - 12 jaar)

zondag 14 oktober 2018

Zondag 14 oktober staat Het Cultuurgebouw in het teken van het Kinderboekenschrijversfeest. Dit jaar is het thema ‘Vriendschap’. Tijdens dit evenement kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar samen met vrienden en vriendinnen hun lievelingsschrijvers ontmoeten en alles te weten komen over hun boeken.

Tijdens het Kinderboekenschrijversfeest staan boeken en schrijvers en alles wat daarmee te maken heeft centraal!  De hele middag is er van alles te beleven. Schrijfster Tosca Menten opent het feest met de theater voorstelling ‘Yah Maashi Mon! een feestelijke voorstelling rond het boek Dummie de Mummie op Jamaica.  Daarna is het tijd voor een meet & greet met Tosca en met heel veel andere favoriete kinderboekenschrijvers: Gideon Samson (Hoe word ik een superheld), Arienne Bolt (De laatste reis van de Ballerinus) en Sanne Rooseboom (Het Ministerie van Oplossingen Jippie!). Daarnaast zijn ook Charlotte Dematons (illustrator), Juliette de Wit (illustrator), Pieter Koolwijk, Reggie Naus, Rian Visser, en Simon van der Geest aanwezig. Je kunt boeken kopen en handtekeningen scoren, kortom er is van alles te beleven op dit Kinderboekenschrijversfeest.

 

Kaartjes kopen kan hier!

Meer informatie

Grijze Jager Dag! (vanaf 8 jaar)

zondag 14 oktober 2018

Zondag om 15.30u komen twee Grijze Jagers de boekhandel bestormen! Ze lezen een stukje voor en doen daarna met jullie een petje-op-petje-af-quiz waarmee je een GRATIS deel uit de reeks kan winnen! Je kunt de Jagers vragen stellen én met ze op de foto. Cool toch!

Meer informatie

Samuel Bjørk, de Scandinavische thrillerauteur op bezoek!

vrijdag 26 oktober 2018

Vrijdag 26 oktober van 19.30 - 20.30 uur is de Scandinavische thrillerauteur Samuel Bjørk te gast! Hij wordt kort geïnterviewd en zal aansluitend signeren. Samuel is ontzettend populair, ook in Hoofddorp. Kon best wel eens druk worden... dus wees op tijd!

Meer informatie