Tekenworkshop ivm WIN EEN JAAR GRATIS BOEKEN! (8 - 14 jaar)

vrijdag 9 februari 2018 16:00
Tekenworkshop ivm WIN EEN JAAR GRATIS BOEKEN! (8 - 14 jaar)

We organiseren bij de start van Geef een boek cadeau een wedstrijd: Wie tekent de mooiste trol, moen, aardman of gevaarlijke vogelheks?

Bastiaan – naast boekverkoper ook docent tekenen & schilderen - geeft vrijdag 9 februari om 16.00 uur een korte workshop met tekentips. Daarna kunnen de kinderen onder zijn begeleiding een uur in de boekhandel aan de gang, tot 17.30 uur. Voor materialen wordt gezorgd.

Krijg je je tekening niet af, of kun je niet, maar wil je wel meedoen aan de wedstrijd -geen paniek- je kunt de tekening nog de hele maand februari inleveren. Wat je kunt winnen? Een heel jaar lang iedere maand een gratis boek!

Let op: er zijn 30 plaatsen beschikbaar, vol = vol! Aanmelden kan hier

 

CAMPAGNE 'GEEF EEN BOEK CADEAU'

Ren op 9 februari naar de boekhandel voor Ronja de Roversdochter

Wat twee jaar geleden begon als een idealistisch boekhandelsinitiatief: Geef mij maar een boek, met een uitgave van 'Oorlogswinter' van Jan Terlouw, wordt dit jaar voortgezet onder een nieuwe titel Geef een boek cadeau met het prachtige boek van Astrid Lindgren, 'Ronja de Roversdochter'.

We hebben namelijk het ideaal om alle kinderen van Nederland op te laten groeien tussen de boeken, opdat alle kinderen thuis lezen of voorgelezen worden. Veel organisaties hebben zich inmiddels aangesloten zoals Kinderen van de voedselbank en Jarige Job.

Ronja de Roversdochter

Ronja is de dochter van een rover. Zijn aartsvijand heeft een zoon, even oud als Ronja. Die twee sluiten vriendschap en ze zorgen ervoor dat de vaders uiteindelijk ook vrienden worden...maar daar zijn wel heel veel spannende avonturen voor nodig.

Auteur, uitgever, drukker, boekhandel; iedereen werkt hier belangeloos aan mee. Daarom is het boek voor maar 2 euro in de boekhandel te koop. Op = op!

En om de boeken een mooi plaatsje te geven is nieuw dit jaar een mooi boekenplankje te koop voor € 9,95. Een product in samenwerking met Staatsbosbeheer, en door kinderen zelf te versieren.

 

 

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen vanaf € 15,- GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris