Onze tips

 

Lisa is vol van...

Waarom het zo aantrekkelijk is om gelukkig te zijn

Lorenzo Marone

€ 19,99

Grinnikend op het strand van Barcelona. Tegen mijn man tussen het lachen door: "Vlug, doe of je iets grappigs zegt, ik zit hier voor gek!" Om even later te merken dat ik mijn adem inhoud van spanning. melancholisch, slim, grappig en bij vlagen slapstick. HEERLIJK!

 

 

Erik is vol van....

De acht bergen

Paolo Cognetti

€ 19,99

"Prachtig boek over de vriendschap tussen de elfjarige Pietro, uit Milaan, en de even oude Bruno, die in de Italiaanse Alpen woont.  Elke zomer ontmoeten de jongens elkaar als Pietro met zijn gezin het stadsleven verruilt voor de bergen in het Noord-Italiaanse Valle d’Aosta. Hun zomers vullen zich met eindeloze wandelingen door de bergen en zoektochten door verlaten huizen en oude molens en er bloeit een ogenschijnlijk onverwoestbare vriendschap op... Een boek over vriendschap, vaders, natuur en bergen. Rugzak om, wandelschoenen aan en gaan!"

 

 

Heike is vol van....

You know you're Dutch when

colleen Geske

€ 14,50

"Ik ben bijna Dutch!
Want ik hou van Spaarzegels. Handig! Geboorteslinger ophangen? Gedaan! Blijven doorfietsen, ook al komt het met bakken uit de hemel. Ik hou van de FEBO, miniovens in de muur! Ik doe mee aan rokjes dag. Ik kocht een verjaardagskalender voor op de WC. Patat oorlog? Lekker! Nieuwjaarsduik met Unox muts? Nog doen. Drop? Dat is te Dutch voor mij.
Een vrolijk boek voor de expat collega, de vriend uit Panama, de buur uit Spanje...ga eens samen lachen."

 

 

Bastiaan is vol van...

De heilige Rita

Tommy Wieringa

€ 19,99

"In de katholieke kerk is de Heilige Rita de beschermheilige van de hopeloze gevallen. En hopeloze gevallen zijn ruimschoots te vinden in deze fraaie roman die zich afspeelt op het Twentse platteland. Het zijn de prachtige zinnen en de rake typeringen van het Twentse coulisselandschap en zijn soms tragische bewoners die dit boek tot een waar leesgenot maken. In fraaie, zorgvuldige bewoordingen rijgt Wieringa het groteske en het melancholische, empathie en ironie aaneen en beschrijft de noden van de eenzame mens en het onvermogen mee te gaan in een te snel veranderende wereld."

 

 

 

Jeanne is vol van...

Houtrot

Rinske Hillen

€ 18,99

"Keizersgracht 268 stond bekend als 'het spookhuis van Amsterdam'.Twintig jaar geleden is het huis ingestort door een verrotte fundering.

Het is het verhaal van dit grachtenpand dat Rinske Hillen gebruikt voor een modern familiedrama Houtrot. Hoofdpersonen zijn de natuurfilosoof Bram Wenksterman, zijn vrouw Veerle, die hij in een psychiatrische kliniek heeft moeten laten opnemen, zijn dochter Amber, teruggekomen uit Engeland, de nicht van Veerle en vriendin van Bram, Ella, en zijn rijke schoonvader. Over drie dagen gaan ze de 55e verjaardag van Bram vieren.

Een debuut vol observaties en overpeinzingen, soms iets teveel geconstrueerd, maar niet onverdienstelijk!"

 

 

Tim is vol van...

Layers

Ursula Poznanski

€ 19,95

"Alleen al voor de cover van dit boek zal je hem willen kopen. De uitvouwbare kaft en de tekst daarin illustreert duidelijk waar het boek over gaat namelijk:

De waarheid is complex..

Dit boek vertelt niet alleen het verhaal van Dorian, maar vertelt ook een verhaal over ons als mens.

Namelijk, is het wel goed om alles te willen weten? En is alles wel wat het lijkt?

Kortom dit boek van Ursula Poznanski pakt je vast en laat je niet los tot je hem uit hebt."

 

Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris