Koop lokaal, ook online!

De zelfstandige boekhandels kunnen uw support goed gebruiken. Wanneer u uw boeken bestelt via Libris.nl, dan gaat de volledige opbrengst naar de Libris of Blz.-boekhandel van uw keuze. 

Welkom,

Fijn dat u onze webshop bezoekt!

Zoek en bestel een boek gemakkelijk bij ons via deze webshop.

Team van der Meer staat ook telefonisch 071-3613073 per Whatsapp 06-83835491 of per mail info@boekhandelvandermeer.nl voor u klaar. In deze webshop ziet u direct of het boek dat u zoekt op voorraad is in de winkel aan De Keuvel.

Neem ook eens een kijkje in onze nieuwe webshop met cadeauartikelen

Dagelijks fietsen en/of rijden wij en onze vrijwilligers de hele Duin- en Bollenstreek door om cadeautjes thuis te bezorgen, dat is geen moeite en kost u niets extra.

We wensen u alle gezondheid en hopen u ook weer te mogen begroeten in de boekhandel en Het Cultuurcafé,    

Team van der Meer

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Zondag 12.00 - 17.00 uur 

  Logo Van Der Meer (4) 

Adres

van der MEER/Het Cultuurcafé

De Keuvel 1

2201 MB Noordwijk

071-3613073

info@boekhandelvandermeer.nl

 

Logo Cultuurcafé

Agenda van der MEER/Het Cultuurcafé

3-12-2020 PRIVATE SHOPPEN op reservering In december organiseert van der Meer / Het Cultuurcafé feestelijke private shopping uurtjes. Vermijd de drukke winkelmomenten en kom op deze speciale donderdagavonden tussen 18 en 20 uur snuffelen en.. Meer informatie
10-12-2020 PRIVATE SHOPPEN op reservering In december organiseert van der Meer / Het Cultuurcafé feestelijke private shopping uurtjes. Vermijd de drukke winkelmomenten en kom op deze speciale donderdagavonden tussen 18 en 20 uur snuffelen en.. Meer informatie
17-12-2020 PRIVATE SHOPPEN op reservering In december organiseert van der Meer / Het Cultuurcafé feestelijke private shopping uurtjes. Vermijd de drukke winkelmomenten en kom op deze speciale donderdagavonden tussen 18 en 20 uur snuffelen en.. Meer informatie
22-12-2020 PRIVATE SHOPPEN op reservering In december organiseert van der Meer / Het Cultuurcafé feestelijke private shopping uurtjes. Vermijd de drukke winkelmomenten en kom op deze speciale donderdagavonden tussen 18 en 20 uur snuffelen en.. Meer informatie

MEER service najaar 2020

Private shoppen in november en december

In november en december organiseert van der Meer / Het Cultuurcafé feestelijke private shopping avonden. Vermijd de drukke winkelmomenten en kom op deze speciale donderdagavonden tussen 18 en 20 uur snuffelen en laat u in de watten leggen. 

Kom window shoppen in De Keuvel

Vanaf 1 november worden de etalages van Van der MEER extra mooi ingericht en goed gevuld met de beste boeken, gezelligste gezinsspellen, superleuke schoencadeautjes en kleurige kerstartikelen. 

Kan of wil je om wat voor reden dan ook de winkel niet binnen gaan - is het bijvoorbeeld te druk of loop je voor of na openingstijd langs - dan kun je óók vanaf De Keuvel al een goede indruk krijgen van ons assortiment en direct bestellen.

Door middel van de QR-codes die we bij de producten plaatsen, kun je gemakkelijk reserveren om op een later moment af te halen of bestellen om thuis te laten bezorgen. Of maak een foto en stuur een WhatsApp bericht naar 06-83835491. We reageren binnen 24 uur.

Kom je niet in de winkel, kom dan in ieder geval eens langs! 

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
De Mol | Mark Koster | 9789463820257 € 24,99
Vad3r | Pepijn Lanen | 9789026353932 € 22,50
Han | Min Jin Lee | 9789029093743 € 24,99
Troje | Stephen Fry | 9789400406865 € 24,99
V2 | Robert Harris | 9789403106717 € 20,99

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 27 november t/m 3 december 2020

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Deel 3 Nevermoor reeks vanaf nu in de boekhandel en online

Spookpokken - De jacht op Morrigan Crow

Jessica Townsend

€ 18,99
Spookpokken – De jacht op Morrigan Crow van Jessica Townsend is het derde deel van de bestsellerserie Nevermoor, die door de Griffeljury is bekroond met een Vlag en Wimpel. Morrigan Crow heeft het eerste jaar als leerling van het Wondergenootschap overleefd. Nu wacht haar een nieuwe uitdaging: het beheersen van haar Wondersmid-krachten. Ondertussen zijn veel Wondieren besmet met een virus die ze verandert in hersenloze, boosaardige wezens. Dit kan volgens de Nevermorianen het werk van maar één persoon zijn: Wondersmid Ezra Windbuil. Maar binnen de muren van de campus weet iedereen dat er nóg een Wondersmid is: Morrigan Crow. Ze moet nu een geneesmiddel tegen de Spookpokken zien te vinden om niet alleen Nevermoor, maar ook haar eigen leven te redden… Over Nevermoor: ‘Door de gedetailleerd uitgewerkte, zorgvuldig opgebouwde tovenaarswereld en door de fantastische karakters heeft Jessica Townsend in Nevermoor een geheel eigen en origineel universum geschapen.’ Uit het juryrapport van de Griffeljury ‘Een magisch leesavontuur dat je in een wervelwind uitleest.’ Leesfeest.nl

Cadeautip: Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar

Het geheime dagboek van Adrian Mole 13 3/4 jaar

Sue Townsend

€ 19,99
Het leven van een puber is niet makkelijk. Vraag dat maar aan Adrian Mole! In zijn dagboek beschrijft hij hoe zijn ouders de hond dronken voeren, hoe de buurman wel heel vaak bij zijn moeder langsgaat, en dat hij zelf hopeloos verliefd is op zijn nieuwe klasgenootje Pandora. Adrian is ervan overtuigd dat hij een intellectueel is. Maar zijn anderen het daar wel mee eens? En kan iemand hem vertellen hoe je omgaat met pestkoppen, puistjes en een ontluikend libido? ‘De tranen liepen me af en toe over de wangen. En dat heb ik niet snel met een boek!’ - Grietje Braaksma, Boekhandel Broese ‘Voor mij beschrijft geen enkel boek deze tijd beter.’ - Alex Timmermans, Boekhandel Het Paard van Troje 'Ik drink deze Adrian Mole met grote gulzige slokken. Santé!' - Ilja Gort 'Opnieuw vertaald door columniste Sylvia Witteman. Een briljante keuze voor dit boek.’ - Leidsch Dagblad 'Wat fantastisch om dit boek weer te mogen lezen in een heerlijke nieuwe vertaling.’- Hebban ‘De vertaling van niemand minder dan Sylvia Witteman is perfect.' - Nouveau

Uitgelicht! De zoete zusjes vieren Sinterklaas

De zoete zusjes vieren Sinterklaas

Hanneke de Zoete

€ 12,99
‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond? Bekend van YouTube-kanaal De zoete zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter, een zoekplaat én een recept voor pepernoten!

Boekennieuws

De meeste mensen deugen van Rutger Bregman wint NS Publieksprijs 2020

18-11-2020 De meeste mensen deugen van Rutger Bregman (de Correspondent) heeft de NS Publieksprijs 2020 gewonnen en is daarmee het Boek van..

Oek de Jong wint de Boekenbon Literatuur Prijs

12-11-2020 Oek de Jong heeft de Boekenbon Literatuur Prijs gewonnen voor zijn roman ‘Zwarte schuur’. De voorzitter van de Stichting..

De Grote Vriendelijke Podcast wint de Dutch Podcast Award

5-11-2020 Vanochtend heeft BNR Nieuwsradio bekendgemaakt dat De Grote Vriendelijke Podcast de Dutch Podcast Award in de categorie Cultuur..
Lees verder
pro-mbookslibr2 : libris