BOOKSTORE DAY

zaterdag 14 april 2018 09:00
BOOKSTORE DAY

Wij verwelkomen u graag op Bookstore Day. Kom op de koffie met Onno Blom die vertelt over Jan Wolkers om 10 uur, uitgever Harold Polis presenteert om 14 uur Literaire Lente met drie talentvolle Vlaamse auteurs en Casey Brooks sluit de dag af vanaf 15 uur. Veel mooie actietitels en speciale uitgaven exclusief op Bookstore Day verkrijgbaar.

Aanvang 10 uur, er staat wat lekkers klaar voor bij de koffie, toegang vrij, graag reserveren

Over Onno Blom
Nederland vormde Jan Wolkers, en Jan Wolkers vormde Nederland. Zijn kunstenaarschap ontstond uit woede tegen de God van zijn gereformeerde vader in Oegstgeest, bloeide op in Amsterdam, en vond harmonie op Texel. 

Zijn romans werden verguisd, bejubeld en bekroond. Wereldwijd werden honderdduizenden exemplaren verkocht van Kort Amerikaans, Een roos van vlees en Turks fruit. 
Wolkers werd opgeleid als beeldhouwer. Hij maakte vele beelden in brons en glas, en liet een schitterend oeuvre van kleurrijke schilderijen na. Zoals hij beeldhouwde met woorden, zo schreef hij met verf. 
Meer dan tien jaar lang werkte Onno Blom aan Wolkers’ biografie. Op basis van een schat aan materiaal schetst hij een rebels, obsessief en zinnelijk leven in de greep van liefde en dood. Wolkers had onstuimige relaties met vrouwen en meisjes. De dood van zijn oudste broer en die van zijn tweejarige dochtertje bleven hem tot zijn laatste dag als demonen achtervolgen.

Aanvang 10 uur, er staat wat lekkers klaar voor bij de koffie, toegang vrij, graag reserveren

 

De Literaire Lente van Harold Polis
Kom luisteren naar talentvolle, Vlaamse auteurs Filip Rogiers, Fien de Meulder en Öznur Karaca. Ze lezen voor uit eigen werk, brengen muziek mee en gaan in gesprek met de aanwezigen. 

Aanvang 14 uur, toegang vrij

 

Casey Brooks
De voice van Noordwijk, artiest Casey Brooks werkt samen met Bose en neemt u mee in een warme ambiance van melodieuze covers en eigen repertoire van 60-er jaren tot heden.

Aanvang 15 uur, toegang vrij

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris