augustus

MAAK JE EIGEN LIEBERMANN

zondag 26 augustus 2018

Deze zomervakantie dagen wij kinderen uit hun 'eigen Liebermann' te maken. Raak geïnspireerd door de kunstwerken die door het dorp verspreid, langs de Max Liebermann route te vinden zijn én door het leuke prentenboek De zee van meneer Max en teken, schilder, kleur jouw eigen kunstwerk in de stijl van deze grote kunstenaar. Lever jouw werk uiterlijk zondag 26 augustus in bij van der MEER / Het Cultuurcafé zodat het een plekje krijgt in de speciale tentoonstelling. Zaterdag 1 september zullen Koos Meinderts en Annette Fienieg een prijs uitreiken aan de mooiste Liebermann van Noordwijk.

Tip! Met de picknickmand van Het Cultuurcafé én de wedstrijd 'Maak je eigen Liebermann' wordt de Liebermann route door Noordwijk ook een leuk uitje voor kinderen.

Meer informatie

ZOMERVAKANTIE LEESBINGO afhalen en inleveren t/m 31 augustus

dinsdag 28 augustus 2018

Onze tip tegen de zomer(lees)dip bij basisschoolkinderen: haal onze Zomerleesbingokaart op in de boekhandel, lees de hele zomer door en lever je volle kaart weer in voor 31 augustus. Blijf op AVI niveau én wie weet win jij ook wel een van de vele, mooie prijzen!

Meer informatie

PICKNICKEN LANGS DE LIEBERMANN ROUTE

dinsdag 28 augustus 2018

Reserveer in de maand augustus een picknickmand bij Het Cultuurcafé voor langs de Liebermann route door Noordwijk. In de goed gevulde mand (€15,- p.p.) zitten niet alleen belegde broodjes en salade, maar ook het boekje over de Max Liebermann route met afbeeldingen van de kunstwerken die je onderweg tegen komt. Voor de inhoud van de mand heeft Frank zich laten inspireren op het boekje Picknick van Suzy Ashford. Bij het inleveren van de picknickmand na afloop van de route, ontvang je het boekje of uw borg (€10,-) terug.

Tip! Wandel of fiets de route met kinderen en laat ze meedoen aan de Maak je eigen Liebermann wedstrijd.

Vanwege een beperkt aantal manden graag reserveren via info@boekhandelvandermeer.nl of 071-3613073

Meer informatie

UKELELE WORKSHOP 'UKED'

woensdag 29 augustus 2018

Maak kennis met het leuke en gemakkelijke instrument ukelele onder leiding van Baukje Luyten aan de hand van het ontzettend inspirerende boek Uked. Met het boek heb je vrije toegang tot de workshop. Aanschuiven mag ook, voor slechts 10 euro kun je in een uurtje proeven aan de ukelele. 

Bij goed weer vindt de workshop plaats op het strand onder strandpaviljoen Take2 aan de Koningin Astrid Boulevard. Daar heeft Sé Aniba een gezellig strandverhuur waar hij een plek voor ons zal inrichten.

Aanvang 19.30 uur, toegang €10,- (vrij met het boek), graag reserveren 

Meer informatie