DEBUTANT RINSKE HILLEN EN THOMAS ROSENBOOM

zaterdag 9 december 2017 15:00
DEBUTANT RINSKE HILLEN EN THOMAS ROSENBOOM

Boekpresentatie van Houtrot, het romandebuut van Rinske Hillen. Thomas Rosenboom neemt Rinske mee langs de boekhandels, omdat hij vindt dat we allemaal Houtrot moeten lezen.

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

Boekpresentatie van Houtrot, het romandebuut van Rinske Hillen, m.m.v. Thomas Rosenboom.

Over Houtrot:
Bram Wenksterman bewoont een pand aan de Keizers-gracht dat al generaties in zijn familie is. In de immense achtertuin liggen zijn voorouders begraven. De fundering moet dringend aangepakt en er zit niets anders op dan geld te vragen aan zijn rijke schoonvader. Dat ligt gevoelig, want Wenkstermans vrouw is pas opgenomen in een psychiatrische inrichting en de meningen zijn verdeeld: was dit wel de juiste beslissing? Ondertussen organiseert zijn minnares een verrassingsfeest voor zijn vijfenvijftigste verjaardag. Als zijn dochter Amber voor die gelegenheid naar huis komt, ontdekt ze een voortwoekerend geheim. Het feest blijkt de aanzet tot een dramatische samenloop der dingen.

Houtrot is een filosofische roman over schuld, verraad en familieloyaliteit. In de strak gecomponeerde plot ontrolt het verhaal zich in drie dagen tot een rokende puinhoop.

Houtrot is verkrijgbaar bij van der MEER in de winkel en in de webshop.

 

Plannen voor 2018
We maken graag van de gelegenheid gebruik om enkele van onze plannen voor 2018 uit de doeken te doen. Onder meer willen we u vertellen over de uitgebreide samenwerking met Singel Uitgevers, waaronder ook Querido, de uitgever van Houtrot valt. Zorg dat u erbij bent!

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 22 december 2017 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris