februari

COLLEGE CULTUURCAFÉ door Adwin de Kluyver

zaterdag 2 februari 2019

Adwin de Kluyver neemt ons tijdens het College Cultuurcafé van februari mee op reis langs mythes, legendes, overleveringen, wetenschappelijke ontdekkingen, verdichtsels, utopieën en hersenschimmen. Hij schreef Het gedroomde Noorden, een prachtig, eigenzinnig mengsel van reisverslag, atlas en tragikomische geschiedschrijving. Hét boek voor iedereen die wel eens naar het Noorden reist. Of van het Noorden droomt.

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

Meer informatie

THE TICKETS

zondag 3 februari 2019

The Tickets treden op in Het Cultuurcafé. Dave en Nigel begeleiden hun authentieke Engelstalige zang met steeds wisselende combinaties van gitaar, bas, mandoline, dobro, ukelele, mondharmonica’s en diverse percussie-instrumenten die tegelijkertijd met de voeten bespeeld worden. 

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

 

 

Meer informatie

Dominique Haijtema vertelt over Nooit meer een zelfhulpboek

zaterdag 9 februari 2019

Dominique Haijtema schreef het boek Nooit meer een zelfhulpboek over haar zoektocht naar houvast na een hersenbloeding. Als ze een paar jaar later wordt gediagnosticeerd met epilepsie, moet ze haar wereld- en zelfbeeld nog verder bijschaven. Nooit meer een zelfhulpboek gaat onder meer over haar epilepsie (11 feb is wereld epilepsie dag), maar vooral over het omgaan met tegenslag en dat kennis iets anders is dan wijsheid. Omdat Noordwijk een belangrijke rol speelde in het leven van Haijtema vertelt ze vandaag over haar boek bij van der MEER.

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

Meer informatie

LEESCLUB AAN ZEE

dinsdag 19 februari 2019

Iedere derde dinsdag van de maand komt Leesclub aan Zee bijeen in Het Cultuurcafé.

Zodra de Leesclub een nieuw boek gekozen heeft om te bespreken, maken we dat hier bekend.

Aanvang 19.30 uur, deelname €5,- inclusief koffie/thee en een drankje op de avond zelf te voldoen, we horen graag of je komt info@boekhandelvadermeer.nl, 071-3613073, what's app 06-83835491 of in de boekhandel. 

Meer informatie