DAG VAN DE SPIRITUALITEIT

zondag 11 februari 2018 14:00
DAG VAN DE SPIRITUALITEIT

Het is de Dag van de Spiritualiteit bij van der MEER/Het Cultuurcafé.

Schuif in één van de vier zithoekjes aan bij medium Tooske Laurier of Leenard Turk voor jouw naamuitleg. Elise Simons is aanwezig om te vertellen over Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot - hermetisme en christendom, een verkenningstocht waarvan zij de mede-vertaler is. Tessa van Rossen presenteert om 14 uur kort haar boek De kracht van het voelen, waarna geïnteresseerden ook bij haar kunnen plaatsnemen voor een persoonlijk gesprek en/of reading.

Tussen 14 en 16 uur, toegang vrij.

Van 12 januari tot en met 11 februari is het de Maand van de Spiritualiteit.

De Maand van de Spiritualiteit
Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. De initiatiefnemers van De Maand van de Spiritualiteit willen aansluiten bij deze groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving op dit moment zien.

Spiritualiteit kan heel concreet evenwicht, voeding en richting geven in een complexe wereld. Richting voor een betere omgang met de medemens, onze leefomgeving en onze planeet. Door met aandacht voor wat er écht toe doet te leven, door bewuster te werken en met anderen om te gaan, vinden we balans, kan het leven gaan bruisen en leven we met ‘hartstocht’.

Meer informatie

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr1 : libris