juni

BAS ROBBEN over VET

zaterdag 2 juni 2018

Bas Robben zorgt voor lekkernijen uit zijn kookboek Vet. Juist omdat het gebruik van vet je gerechten altijd zoveel lekkerder maakt, is het jammer dat het in deze tijden van diëten en health food zo in het verdomhoekje is gekomen. Bas Robben brengt daar graag verandering in!

Tussen 13.30 en 14.30 uur, toegang vrij, graag reserveren

Meer informatie

ZADENO TRIO

zaterdag 2 juni 2018

De tweede cd van het Zadeno trio is verschenen. Het trio, Alessio Bruno, Jacopo Zanette en Claudio Jr De Rosa zijn terug in Noordwijk om The step forward te presenteren!

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

Meer informatie

COLLEGE CULTUURCAFÉ door Herman Stevens

zondag 3 juni 2018

De eerste zondag van de maand verandert het Cultuurcafé in een collegezaal en organiseren we College Cultuurcafé. Dit keer staat Herman Stevens op het podium en vertelt hij over vrouwen in de literatuur, aan de hand van zijn boek Het sterke geslacht.

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

Meer informatie

INLOOPSPREEKUUR KINDERBOEKENWEEK voor juffen en meesters

vrijdag 8 juni 2018

Wij houden Kinderboekenweek inloopspreekuur van 16 tot 19 uur voor juffen en meesters.

Van 16 tot 19 uur, toegang vrij, graag reserveren info@boekhandelvandermeer.nl

Meer informatie

BRADERIE KERKSTRAAT

zaterdag 9 juni 2018

De braderie in Noorwijk-Binnen  is een jaarlijks terugkerend evenement met veel leuke kraampjes en andere activiteiten zoals; een draaimolen, shanty koor en een blaaskapel. Gezelligheid alom in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Ook de boekhandel staat er met onder meer tuinboeken en Vaderdagcadeautjes!

Meer informatie

VERA MARIJT TRIO

zaterdag 9 juni 2018

Het Vera Marijt Trio treedt op tijdens de gezellige Markt onder de Linden en de braderie in de Kerkstraat. Pianiste Vera Marijt, gitarist Richie Reichgelt en bassist Luciano Poli vormen gezamenlijk het Vera Marijt Trio, een goede reden om even naar binnen te verplaatsen aan de Keuvel 1.

Aanvang 15 uur, toegang vrij, graag reserveren

Meer informatie

C'EST POUR LE BOULANGER

zondag 10 juni 2018

Francofielen, opgelet! Frans docente Anke Minnee-De Koning presenteert om 15 uur haar boek C'est pour le boulanger, over grappige taalverbasteringen vanuit het Nederlands naar het Frans. Deze Franse middag wordt aangekleed met stokbrood en om 14 uur live Franse chansons!

Toegang vrij, graag reserveren

Meer informatie

WORKSHOP AFRIT24

woensdag 13 juni 2018

Tijdens deze workshop van Afrit24, onder leiding van Séline Schaft schilder je op klein steigerhout met acrylverf een afbeelding van bijvoorbeeld een vogeltje, koe, zomerse slippers of een gezellige ananas. Dit kan uit de vrije hand maar er zijn ook diverse sjablonen die je kunt gebruiken. Het plankje heeft een stoer touw om op te hangen, ook leuk voor buiten!

Aanvang 10 uur, deelname €12,50, graag reserveren in de boekhandel of via info@afrit24.nl

Meer informatie

LITERAIR DINER met Murat Isik

donderdag 14 juni 2018

De kersverse Libris Literatuurprijs winnaar Murat Isik is te gast tijdens een literair diner in Het Cultuurcafé. Chefkok Frank serveert een multicultureel driegangendiner, geïnspireerd op de Turkse keuken en Murat zal tussen de gangen door geïnterviewd worden door Nadine over Wees onzichtbaar en zijn (schrijvers)leven.

Aanvang 19 uur (deur open vanaf 18.30 uur), tickets €39,50 (incl. maaltijd + bijpassend drankje per gang) verkrijgbaar online en in de boekhandel, beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vrienden van Het Cultuurcafé zijn van harte welkom tijdens het literair diner, u ontvangt een cadeautje van van der MEER/Het Cultuurcafé bij aankoop van uw ticket in de boekhandel.

Meer informatie

BOEKENMARKT

zaterdag 16 juni 2018

Zo vlak voor de zomervakantie op zoek naar een fijne roman voor op het strand, een spannende thriller naast het zwembad of één lekker, dikke pil voor in het vliegtuig? Op de zomerboekenmarkt bij van der MEER/Het Cultuurcafé voorzien we je graag samen met Moby Dick van nieuwe en tweedehands leesvoer.

Zaterdag van 10 tot 17 uur, zondag van 12 tot 17 uur

Meer informatie