BAS ROBBEN over VET

zaterdag 2 juni 2018 13:30
BAS ROBBEN over VET

Bas Robben zorgt voor lekkernijen uit zijn kookboek Vet. Juist omdat het gebruik van vet je gerechten altijd zoveel lekkerder maakt, is het jammer dat het in deze tijden van diëten en health food zo in het verdomhoekje is gekomen. Bas Robben brengt daar graag verandering in!

Tussen 13.30 en 14.30 uur, toegang vrij, graag reserveren

Vet geeft een gerecht smaak en in de keuken kun je het op allerlei manieren gebruiken. Dus leert Bas Robben je conserveren, frituren, konfijten, infuseren en bakken met verschillende plantaardige en dierlijke vetten. Van confit de canard en zelfgekarnde boter tot Taiwanese gefrituurde kip en mascarponesoft-ijs met granaatappelmelasse.

Ga aan de slag met de verschillende technieken; trek bouillon van gefrituurde spareribs, kneed koekjes van olijfoliedeeg, maak friet waar je geen omkijken naar hebt, shake een vette cocktail en bak krokante loempia’s. Door middel van praktische achtergrondinformatie doe je kennis op die direct toepasbaar is op je dagelijkse koken. Dit boek gee je meer dan zestig recepten, van vette happen tot verfijnde gerechtjes. Van boter tot olie, van crèmig tot filmend. Vet smaakt niet alleen geweldig, het maakt ook gelukkig!

Het boek Vet is Kookboek van de maand mei bij van der MEER / Het Cultuurcafé.

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
Waarom Libris
Boekbestellingen worden t/m 26 december 2018 GRATIS thuisbezorgd.
Kies uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ruim 25.000 Nederlandse ebooks.
Thuis bestellen en bezorgen of afhalen en betalen in de boekhandel.
Ruim 85.000 boeken op werkdagen voor 23.00 besteld, de volgende dag bezorgd
Volg uw bestelling via Track & Trace van PostNL
Bijna 100 aangesloten kwaliteitsboekhandels.
pro-mbookslibr3 : libris